A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Christina Aguilera szerint Britney karrierjének vége van

Vágólapra másolva!
Aguilera legutóbbi nyilatkozatában igen keményen odaszólt riválisának, az éppen anyai örömök elé néző Britney Spearsnek, és arra figyelmeztette, barátkozzon meg a gondolattal, hogy karrierjének vége van.
Vágólapra másolva!

Bár az év elején Britney Spears azt nyilatkozta, hogy elege van már a rivális dívával folyó harcból - évek óta becsmérli egymást a két fiatal énekesnő -, és szeretne jóban lenni Christinával, most úgy tűnik, nem oldódik a feszültség a két híresség között. Aguilera a napokban azt nyilatkozta, hogy kártyát vetett, amiben azt látta, hogy Britney karrierjének vége van.

"Britney teljesen elhagyta magát a terhesség ideje alatt, nem törődik a külsejével, és el is hízott" - hangzottak el a nem túl kedves szavak Christina szájából, aki még mindig a szexis rosszlány szerepében tetszeleg. Gúnyosan hozzátette: reméli, hogy Spearst kielégíti majd az anyaság öröme, mert a karrierjének már lőttek, a kártyák legalábbis ezt mondják.

A boszorkányos nyilatkozatra még nem érkezett válasz, Britney inkább arról fecsegett a sajtónak, hogy imád terhes lenni, mert sokkal jobb a szex, mint bármikor eddigi életében. Az énekesnő most épp a Vanity Fair magazin fotózására készül: az újság a hetedik hónapban szeretné meztelenül lefotózni, ahogy 1991-ben Demi Moore-t is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!