Angelina Jolie újabb gyereket szeretne

Vágólapra másolva!
A Tomb Raider sztárja nem tud betelni gyermekeivel, és úgy érzi, most a legboldogabb eddigi élete során. A színésznő ezért úgy döntött, hogy egy harmadik gyermeket is szeretne örökbefogadni, és ebben Brad Pitt is támogatja.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Angelina Jolie élete újra sínen van. Korábban arról számoltunk be, hogy a színésznő kilenc hónapos etiópiai kislányának, Zaharának feltűnt az igazi anyja, akit mindenki halottnak hitt. Mivel az etiópiai törvények szerint ebben az esetben újra kell vizsgálni az adoptálást, úgy nézett ki, hogy Angelina Jolie a bíróságon küzd majd legutóbb örökbefogadott kislányáért, szerencsére azonban erre nem került sor. Dadnachew Tesfaye, az ügyet vizsgáló etióp bíróság vezetője szerint a színésznő mindent törvényesen intézett, így csak ki kell javítani a papírokat, és Zahara továbbra is gondozásában maradhat.

A Tomb Raider sztárja nagyon boldog lett a fejleményektől, és azonnal elkezdett gondolkodni családja gyarapításán. Angelina Jolie a People magazinnak nyilatkozva árulta el, hogy hamarosan egy újabb gyermek adoptálását tervezi, bár még párjával, Brad Pitt-tel nem döntöttek arról, hogy pontosan mikor is kerülhetne sor egy újabb örökbefogadására. A színésznő jelenleg ENSZ jószolgálati nagyköveteként dolgozik a legtöbbet, és egy AIDS-központ megnyitásán fáradozik Etiópiában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről