Jolie szeretőnek, Aniston feleségnek kéne

Vágólapra másolva!
Az év utolsó napjaiban a Cosmopolitan közzé tette a szokásos éves felmérését arról, hogy ki lett idén a férfiak által legjobban kívánt nő, és a megtisztelő címet ismét Angelina Jolie zsebelhette be. Feleségnek azonban inkább Brad Pitt régi kedvesét, Jennifer Anistont választanák.
Vágólapra másolva!

Idén is Angelina Jolie lett a férfiak toplistás fantáziája. A Tomb Raider sztárja igazi szexszimbólumként tündököl a Cosmopolitan éves listájának élén, senki sem tudta elhódítani tőle a megtisztelő címet. A magazin felmérése szerint arra a kérdésre, hogy melyik hollywoodi hírességgel bújnának legszívesebben ágyba, a férfiak 72 százaléka válaszolta azt, hogy Angelinával gyűrnék össze a lepedőt, ez a szám magasan verte a színésznő összes pályatársát, köztük Jennifer Anistont is, de a történetnek ezzel nincs vége.

Ugyanis a felmérés során azt is megtudhattuk, hogy bár egyéjszakás kalandnak Angelina lenne ideális, a férfiak 45 százaléka azt gondolja, hogy komoly kapcsolatra, vagy leginkább házasságra Brad Pitt exneje, a Jóbarátok sztárja lenne inkább megfelelő partner. A megkérdezettek szerint egy komoly partner esetében nem elég a szexuális kisugárzás, kell valami plusz is, amelyet többen megláttak Jennifer Anistonban. Érdekes módon csak 4 százalék vallotta azt, hogy akár el is venné Angelina Jolie-t, a legtöbb férfi szerint a szexis vamp nem lenne jó feleség (annak ellenére sem, hogy anyaként is remekül vizsgázott). A magazin felmérése szerint Brad Pitt félrelépése tehát teljesen érthető volt, de otthagyni kedvesét már sokkal nagyobb hiba, hiszen Jennifer minden tekintetben jobb parti, ha hosszú távra tervez az ember.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről