Vágólapra másolva!
Alig öt héttel azután, hogy megszülte második gyermekét, Britney Spears végre a tőle megszokott "bőrben" van: az énekesnő haja aranybarnában pompázik és újra karcsú. A pletykák szerint egy hónap alatt majdnem 11 kilót fogyott.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő a jelek szerint újra a régi. Alig öt héttel második gyermeke, Sutton Pierce Federline születése után ragyogó hajszínnel, és sokkal karcsúbban jelent meg Los Angelesben. "Britney egyszerűen ragyogóan néz ki, és sugárzik a boldogságtól" - nyilatkozta az énekesnő egyik ismerőse a US Weekly magazinnak. - "Muszáj volt elmennie vásárolni, mert a régrbbi ruhái egyszerűen túlságosan nagyok voltak rá. Maga is elcsodálkozott azon, mennyire sokat fogyott."

"Britney nem szedett pirulákat, nem fordult személyi edzőhöz vagy étkezési szakértőhöz. Egyszerűen boldog, és már nincs szüksége arra, hogy süteményekkel, vagy rágcsálnivalókkal kényeztesse magát" - nyilatkozta az amerikai lapnak az énekesnő egyik ismerőse.

Forrás: Daily Mail

Britney a szülése után öt héttel, és Sutton Pierce születése előtt néhány nappal.



A rossz nyelvek szerint azonban közel sem volt ennyire könnyű az énekesnő élete az utóbbi hetekben: az egyik bennfentes szerint Spears egész kis hadsereget alkalmazott azért, hogy újra visszanyerje régi alakját. "Britney legalább három embert vett fel, aki a két gyerekére vigyáz. Fizet még trénereket és dietetikusokat is, és naponta több órát tölt tornázással" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás. - "Eltökélt szándéka, hogy a férje lemezbemutató partiján már karcsún jelenjen meg."

A 24 éves Spears még a terhességei előtt azt nyilatkozta, hogy a táncnak köszönheti nagyszerű alakját. "Sokkal jobb mint, ha állandóan a konditeremben izzadnék. Teljesen átmozgat, ráadásul szórakozásnak sem utolsó" - mondta az énekesnő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!