Christian Bale-t letartóztatták

Vágólapra másolva!
Christian Bale, a Batman-filmek főszereplője előzetes letartóztatásban van egy londoni rendőrőrsön, mert állítólag bántalmazta a nővérét és az édesanyját. A londoni rendőrség szóvivője nem nevezte meg a színészt, de megerősítette, hogy hétfőn őrizetbe vettek egy 34 éves férfit, aki a feljelentés szerint vasárnap éjszaka családtagjaira támadt a nyugat-londoni Dorchester Hotel egyik lakosztályában.
Vágólapra másolva!

Christian Bale-t, a Batman-filmek főszereplőjét előzetes letartóztatásba helyezték Londonban, mert állítólag rátámadt 61 éves édesanyjára és 40 éves nővérére - adta hírül a Daily Telegraph.

A londoni fővárosi rendőrség szóvivője - aki nem nevezte nevén az elkövetőt - az újság kérdésére elmondta, hogy az incidens a nyugat-londoni Dorchester Hotelben történt vasárnap este, a bejelentést pedig eredetileg egy hampshire-i rendőrőrsön tették, hétfőn reggel.

"Egy 34 éves férfi ma reggel idézésre megjelent egy londoni rendőrkapitányságon, ahol előzetes letartóztatásba helyezték" - közölte a szóvivő.

Bale a Batman: A sötét lovag európai premierjére érkezett a brit fővárosba feleségével és hároméves kislányával, Emmaline-nel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről