Országos Női Sportfesztivál a Népligetben

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A program szervezője, a Magyar Szabadidősport Szövetség abból az alapfeltevésből indult ki, hogy a családokban a nők szerepe, hatása a meghatározó. A feleségek és anyák tehetik a legtöbbet annak érdekében, hogy a családban az egészségesebb táplálkozás legyen a természetes, és a szabadidő az aktív pihenésről szóljon, ne pedig a passzív időtöltésről. Ezek mellett testi és lelki egészségük megőrzésére buzdítják a hölgyeket.

Az eseményre belépő, nevezési díj és persze korhatár nélkül várják a jelentkezőket. A gyerekeknek külön biztosítanak játékos programokat. Az apróságok ügyességi és sorversenyeken vehetnek részt, valamint kipróbálhatnak számos különleges sportágat, mint a darts, a lábtoll-labda, a pétanque, a tollas vagy a kötélhúzás.

A Magyar Szabadidősport Szövetség honlapjahttp://www.directinfo.hu/masport/A Budapesti Szabadidősport Szövetség honlapjahttp://www.budapest.hu/2002/hiv/sport8.htmlHa kedvet kapott a sportprogramokhoz, itt további programokkal várják Önöket.

A nap folyamán reggel 10 és 17 óra között 40 különböző sportágban próbálhatják ki magukat a hölgyek. Az aerobik és fitnesz irányzatok kedvelőinek a színpadon 15 perces blokkokban mutatják be neves oktatók az aerobik legújabb ágait - mint a slide, step, funky, kangoo jump, tube és coreboard -, az uszodába aqua-fitnesz, a sportpályákra streetball, kispályás foci, kézi- és röplabda, floorball, valamint futás és gyaloglás csábítja a megjelenteket. Ügyességi játékok, célba dobás és rúgás, gumiasztal és hulahopp is bővíti a kínálatot.

A testmozgást fizikai állapotfelmérések, az egészséges életvitellel kapcsolatos szaktanácsadás, kvízjáték egészíti ki.

További információk:
Magyar Szabadidősport Szövetség
Telefon: 061/342-9368; 06 1/342-8315

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről