A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Budapesti Szabadidős Sportfesztivál a hétvégén

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: --A Budapesti Szabadidősport Szövetség szeptember 13-án, szombaton délelőtt 10 és 18 óra között rendezi meg a fesztivált a Postás-Matáv SE sporttelepén, Budapest XIV. kerületében, a Róna utcában.

Lesz családi négypróba, melyben a gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek atlétikában, három- és négytusa versenyekben, dartsban és golyózásban kell helytállniuk. Aki inkább a labdát kergetné, az benevezhet a Fővárosi Szabadidő Kupa kispályás labdarúgó-mérkőzéseire. A Kupát nem csak a focisták hódíthatják el, tekecsapatversenyen is indulhatnak azok, akik a keményebb játékot kedvelik. A röplabdamérkőzéseken 6 fős vegyes csapatokban versenyezhetnek a hölgyek. Akitől nem áll messze a labda, de a kisebb méretet kedveli, annak a tenisz lehet megfelelő, ahol vegyes párosok csaphatnak össze.

Az egyéni sportok kedvelői négytusában (100 és 400 méteres síkfutás, távolugrás, súlylökés), háromtusában (100 méteres síkfutás, távolugrás, súlylökés), asztaliteniszben, különböző ügyességi próbákon és Hungarofit-teszteken mérhetik össze erejüket és tudásukat.

A versenyeken indulhat minden olyan csapat és egyén, amely/aki 10 és 15 óra között leadja nevezését, ez alól az asztalitenisz-, a röplabda- és teniszversenyek kivételek, ezekre délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni. A helyszínen az öltözési lehetőség korlátozott, ezért a szervezők kérnek mindenkit, hogy sportfelszerelésben jelenjenek meg. A részvétel mindenki számára ingyenes.

További információ kérhető a 06-1/266-8404 és 06-1/318-0933-148-as telefonszámon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!