A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Online segítség az ekcémásoknak

Vágólapra másolva!
Egy sokszor titkolt, de sokakat érintő betegségről, az ekcémáról indított honlapot a HáziPatika.com. Az ekcéma gyakorisága közel kétszeresére nőtt harminc év alatt. Jelenleg a fejlett országok lakosságának 10-15%-a érintett a bőr hosszan tartó, gyulladásos megbetegedésében.
Vágólapra másolva!

A tünetek legtöbbször már gyermekkorban megjelennek - esetleg a családon belül halmozódva is -, és megfigyelhető a környezet káros hatásainak szerepe is a betegség kifejlődésében. Igazi modern kori betegséggel állunk tehát szemben, amiről eddig keveset tudhattunk, és főleg tüneti szerekkel kezelhettük.

Az ekcémában érintettek minél szélesebb körű felvilágosítása igen fontos, ezért készült el az új, a betegséggel, annak gyógyítási lehetősségeivel foglalkozó site, az Ekcéma.hu.

A honlapon az érdeklődő látogatók megismerkedhetnek a bőr funkciójával, az atópiás dermatitisz tüneteivel és kezelésével. A leggyakoribb kérdéseket és válaszokat a készítők külön is kiemelték, de bárki kérdezhet a bőrgyógyász szakértőtől is a rovat oldalain. A játékos kedvűek bőrgyógyászati kvízzel tehetik próbára tudásukat, a téma iránt mélyebben érdeklődők pedig feliratkozhatnak a hat számból álló Ekcéma-hírlevélre is. A bizonytalanoknak segíthetnek a napi tippek mellett még a sikertörténetek is, ahol több súlyos ekcémás beteg gyógyulásáról olvasható esetleírás. Az oldalon mindenki megkeresheti a hozzá legközelebb eső bőrgyógyász szakorvost is, akiket felkereshet problémájával. Az orvosok viszont zárt szakmai oldalakon tájékozódhatnak az ekcémával kapcsolatos legfrissebb kutatási eredményekről, publikációkról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!