A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bioepilálós-játékunk nyertese

Vágólapra másolva!
Szakértőnk, a Szép Heléna szalon kozmetikus természetgyógyásza, Kraupa Márta, a hagyományos kozmetikán kívül foglalkozik akupunkturával, talpreflexológiával, Bach-virágterápiával, Körbler-féle új homeopátiával, gyógynövényes mélyhámlasztással és olyan különleges szépítő módszerekkel is, mint a sminktetoválás vagy a felszívódó testfestés. Új cikkünkben bemutatja a bioepilálás módszerét, mellyel véglegesen megszabadulhatunk a nem kívánt szőrszálaktól.
Vágólapra másolva!

A bioepilálás olyan fájdalommentes, gyors eljárás, mely gyengíti a szőrszálakat és késlelteti a szőr növekedését. A kezelés igény szerint a test bármely területén elvégezhető, többszöri alkalmazása végleges szőrtelenítést eredményezhet.

A bioepilálás során először a bőrfelszín alatti szőrtüszőket vesszik kezelésbe. A kívánt bőrfelületet bekenik egy természetes növényi kivonatokat és enzimeket tartalmazó hypoallergén géllel, majd thermofóliával körbetekerik. A higiénikus, egyszer használatos thermofilm nyomást gyakorol a bőrre, melynek segítségével a hatóanyag könnyebben jut a bőrfelszín alá, a verejtéket gőzzé alakítja, és végső hatásként leblokkolja a szőrnövekedést.
Ezután kerül sor a rövidhullámú infrasugarakat kibocsátó elektródapárnák felhelyezésére, melynek segítségével a kezelendő bőrfelületen 39-40 fokos hőmérséklet keletkezik.
A fájdalommentes kezelés 20 percet vesz igénybe.
Mindezek után már csak az eddig "megszokott" gyantázás van hátra, melyhez egyszer használatos gyantát alkalmaznak, mely biztosítja a teljes higiéniát, kizár minden bakteriális fertőzést.

A spanyol kutatók által kifejlesztett és klinikailag kiváló eredménnyel tesztelt módszer, tartósan illetve véglegesen oldja meg a korábbi, állandó szőrzetnövekedéssel jelentkező problémákat.

Milyen a kezelés hatásfoka?

A bioepilálási kezelések statisztikai adatai azt igazolják, hogy közvetlenül az első kezelés után jelentősen és progresszíven lelassul a szőrszálak növekedése a kezelt felületen. A kezeléseket kúraszerűen 6-10 alkalommal kell ismételni a szőrszál típusától és sűrűségétől függően.

A szőrszálak növekedési fázisának hossza egyénektől függően változó. A szakavatott kozmetikusnak ezen növekedési fázist figyelembe véve kell a kezelést alkalmazni, így maga a szőrszál is funkcionális szerepet tölt be azáltal, hogy a gél a szőrszálak mentén lejut a szőrtüsző aljáig, ahol a növekedési sejtek éppen aktívak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!