Heti horoszkóp 2002. október 15-től 21-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (III. 21. - IV. 20.)
Bonyolultnak, sőt, sok szempontból kedvezőtlennek lehet nevezni ezt a hetet. Igaz, komoly erőfeszítéseket teszel a béke és a nyugalom megőrzésére, ez azonban nem mindig sikerül. A baj oka részben a te türelmetlenséged, csak részben okolhatsz másokat is. Sok ellentét támadhat partnered és közted, mindkettőtöket cserben hagy a diplomácia képessége. Fordulj segítségért olyan ismerősökhöz, akik elláthatnak jó tanácsokkal, bőven akad ilyen ember körülötted, talán még keresned sem kell.


Bika (IV. 21. - V. 20.)
A szokásos nyugodt viselkedésed helyett ebben az időszakban türelmetlenül óriási tempót diktálsz. Elérkezettnek látod az időt, hogy tényleg komoly és hasznos dolgokkal töltsd napjaidat. Az elhatározást pedig tett követi. Ha nem saját jószántadból lépsz akcióba, akkor partnered, barátaid, vagy a körülmények kényszerítenek erre. Jó kondíciód és az új kapcsolatok valóban lehetővé teszik, hogy könnyebben boldogulj, tehetségedből anyagi és erkölcsi tőkét kovácsolhatsz.


Ikrek (V. 21. - VI. 21.)
Előfordulhat, hogy munkahelyeden bonyodalmak támadnak. Ez azonban most nem nagyon izgat, sőt ellenségeid legnagyobb bosszúságára még hasznodra is válik, hogy ártani akarnak neked. Ha személyes horoszkópod is jelzi, új élmények várhatnak a szerelemben. Ez már csak a szándékaidon, még inkább lehetőségeiden múlik. Felkeltheted az ellenkező nem egy vonzó képviselőjének az érdeklődését, s ha más nem is történik, legalább a hiúságodat legyezi a kaland, vagy komoly kapcsolat lehetősége.


Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Sikerül néhány olyan problémától megszabadulni, amelyek néhány héttel korábban még nyugtalanságra adtak okot. Mindez nagyon szép és jó volna, ha kiheverted volna a korábbi megpróbáltatásokat. Nem tudsz igazán örülni a kedvező helyzetnek, mert fáradt vagy, és egy kissé ideges is. A változtatás nagymértékben rajtad áll. Jógázz, masszíroztasd meg magad vagy alkalmazz egyszerű légzéstechnikákat, hogy megszabadulj az érzelmi gátaktól, amelyek nem engednek teljes mértékben feloldódni.


Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)
Mások zárkózottságának csakis te lehetsz az oka. Tükörként mutatnak téged, így csak te nyithatod meg őket. A kulcs - az őszinteség. Mindenek előtt azonban tanulj meg magaddal őszintének lenni, és utána nyílj meg kívülre. A szavak titkolózhatnak, de a szív finom kis műszereinek érzékeny mutatói minden apró érzést észrevesznek mérföldes távolságokból is. Ha tényleg szeretnél közelebb kerülni, van esélyed, de ne feledd, a kezdő lépés a tiéd. Ez pedig az őszinte nyitás.


Szűz (VIII. 23. - IX. 23.)
Ha már ilyen sok munkát vállaltál, ne csodálkozz, hogy most teljesíteni is kell. Az ígéreteket előbb-utóbb számon kérik, s a te számodra most érkezik el ez a pillanat. Néhány dologról azonban kénytelen lehetsz lemondani, mivel rendkívül kötelességtudó vagy, betartod a szavad, még ha nehezedre esik is. Nem árt, ha jobban vigyázol az egészségedre, mint máskor, fennáll a veszélye, hogy túlhajtod magad. Észre sem veszed, hogy fáradt vagy, de a türelmetlen, túlhajszolt hangulatban hibákat követhetsz el. Lazíts hát egy kicsit!


Mérleg (IX. 24. - X. 23.)
Készülj fel, hogy a hét eleje meglehetősen mozgalmas napokat hozhat. Aktivitásod mindenkit bámulatba ejt, talán még önmagadat is. Most nem ismersz lehetetlent, sajnos valószínű, hogy kíméletet sem. Amit akarsz, azt biztosan eléred. Lehetséges azonban, hogy tettvágyad és határozottságod az agresszivitásig megy. Jó lenne, ha minden döntésedet alaposan megfontolnád, mert igaz, hogy bőven akadnak szövetségeseid is, de néhány fontos személyt visszavonhatatlanul magadra haragíthatsz.


Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
A szerencsés időszak folytatódik, most azonban nemcsak a sors kegyeinek köszönhetsz mindent, hanem annak is, hogy akarod a sikert, és mindent meg is teszel annak érdekében. Olyan mértékben aktívvá és tevékennyé válhatsz, hogy régi ismerőseidet is ámulatba ejti a változás. Ha mindez kevés, még boldog, új szerelem is tetézheti a sok jót. A lehetőségeket nemcsak felkínálja az ég, hanem ösztönöz is arra, hogy kinyújtsd a kezed mindazért, ami elérhető, sőt elérd a lehetetlent is.


Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Új kapcsolatokat, esetleg barátságokat hozhat ez az időszak, számíthatsz mások jótékony támogatására. Valószínűleg sokat jársz társaságba, vendégeket fogadsz, és még arra is marad időd, hogy a jövődre gondolj. Az új kapcsolatok lehetővé teszik, hogy hosszú távú terveid megvalósításába kezdj. Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy külföldi üzleti kapcsolatokat tudsz létrehozni, vagy korábban szereztél ilyeneket, azok most komoly anyagi és erkölcsi előnyökkel járhatnak.


Bak (XII. 22. - I. 20.)
Mindig is rendkívül határozott vagy, most azonban különösen jól irányíthatod saját sorsodat. Természetes, hogy az elért sikerek jogos elégedettséggel, örömmel töltenek el, vigyáz azonban, nehogy túlzottan a fejedbe szálljon a dicsőség. Akármilyen nagy a csábítás, lehetőleg légy szerény, és maradj meg az arany középúton. Nem biztos, hogy csak az a jó, amit te annak látsz. Fogadd el mások véleményét, tanácsát is, és meglátod, minden sokkal egyszerűbbé válik.


Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
A hónap közepe nemcsak az érzelmekben teremt virágos hangulatot, hanem más szempontból is nagyon hasznosnak ígérkezik számodra. Új vállalkozási lehetőségek, soha vissza nem térő üzleti ajánlatok tölthetnek el örömmel. Ha házasságban élsz, gyerekeid sikere, társad könnyű boldogulása természetesen neked is sokat jelent. Minden simán fog menni, még akkor is, ha esetleg rendezned kell bizonyos nehézségeket. Erre most meglesz minden lehetőség.


Halak (II. 20. - III. 20.)
Most minden kapcsolatod igen reményteljesnek mutatkozik. Jó időszak arra, hogy pontot tégy vitáid végére, tisztázd álláspontodat vagy kiállj igazadért. Kedvező időszak a társasági élet minden formájára. Telve vagy szeretettel, és teljes körülötted a nyugalom. Élvezd a pillanatot, és használd ki a lehetőségeket! Ha önmagadat adod, te lehetsz a társaság lelke - még egy párkapcsolaton belül is. Szívesen töltöd az időt barátaid társaságában. Menj hát bulizni - biztosan nagyszerű lesz!

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő? Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!
Sms előfizetőink most személyre szóló sminktanfolyamot nyerhetnek!


Szeretne személyre szabott horoszkópot? alábbi oldalon
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!