Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A helyzet fordítva is igaz, olyan megnyilvánulásokat tapasztalhatunk, amelyek csöppet sem tetszenek nekünk. Leginkább saját családunkat, szeretteinket bántjuk meg. Ha egy kicsit tudatosan odafigyelünk saját magunkra, akkor sokkal könnyebben viseljük el a hatást, ami nagyon erőszakossá tehet minket.

A Hold már a Halak csillagjegyben halad útján, egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs, pihentetően hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott, ezek válnak leginkább szervezetünk hasznára.

Lábaink ápolásáról, általában éppúgy megfeledkezünk, mint a kezeinkről. Ma ajánlott illóolaj tartalmú lábfürdőt venni. Az illóolajok a bőrön át felszívódva a szervezet különböző helyein fejtik ki hatásukat.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!

Kora este a Hold quincunxba kerül a Jupiter bolygóval. Ez a bolygóállás vizesedési problémákat idézhet elő a szervezetben. Akinek erre hajlama van, előzze meg a bajt egy kiadós csalántea-kúrával. Azok is rosszabbul fogják magukat érezni, akiknek krónikus hólyaghurutjuk van, vagy felfázásra hajlamosabbak. Mielőtt antibiotikumos kezelésbe kezdenénk, próbálkozzunk meg azzal a megoldással, hogy napi 3-4 liter folyadékkal kimossuk szervezetünkből a kórokozókat. A kakukkfűnek remek antibiotikus hatása van, így a gyógyszerszedés előtt érdemes ebből teát fogyasztani, így talán természetes úton is kezelhetjük a bajt.

Érzelmeinket tekintve a Hold-Jupiter quincunx adás-elfogadási disszonanciát vet fel. Arra kell itt gondolnunk, hogy szeretet-igényünket nem biztos, hogy ki tudják elégíteni a környezetünkben élő emberek. Ugyanez fordítva is igaz, talán több odafigyelést várnak el tőlünk, mint amit mi nyújtani tudunk jelen állapotunkban. Nagylelkűek és adakozók kívánunk lenni embertársaink irányába, de ha ezt ki akarják kényszeríteni belőlünk, mereven ellenállunk. Kis toleranciával, odafordulással talán megelőzhetjük a nagyobb vitákat.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!