Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ma a Nap trigonban áll a Jupiter bolygóval. Ez sokunknak nagy szerencsét jelenthet. Többféle szinten is megélhetjük a szerencsét: anyagi, szellemi értelemben, vagy egy szerencsés találkozás formájában. Egyébként nagyon optimisták vagyunk, önbizalmunk is óriási. Jó érzéseink másokra is hatással vannak, és sikerrel tudjuk környezetünket motiválni. Másokhoz nagyon jóindulatúan, emberségesen viszonyulunk. Munkánkban a kreativitás érvényesülhet, sok új ötlet juthat eszünkbe, és nagyon hatékonyan tudunk dolgozni. Emellett nagyon igényesek vagyunk külsőnkre, gondolatainkra és életvitelünkre is.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!
áll együtt

A Hold belép a Halak csillagjegybe, ami egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs, pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott. Nagyon jót tehet, ha ma friss, oxigén dús levegőre megyünk - talán egy erdei kirándulás lenne a legjobb - mivel a vérben lévő szállítórendszer is a Halak csillagképet érinti. Ezért idegrendszerünket, szervezetünket a mai napon frissíti fel a legjobban a friss, erdei levegő.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!