Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A nap elején a Hold a Bika csillagjegyben halad, így a délelőtt ennek jegyében telik el. Dél körül azonban belép az Ikrek csillagjegybe. A mai délután során végtagjainkat óvjuk, lehetőség szerint vigyázzunk a konyhai munkálatok során. A barkácsolást is nyugodtan elhalaszthatjuk máskorra. Kezeinket kényeztessük kamillás krémekkel, gyógyító kamillás pakolást is tehetünk rá. Ezen a napon kezünk duplán meghálálja a gondoskodást.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


Ma a Hold kvadrátban áll az Uránusz bolygóval. Ez okozhat nekünk néhány kellemetlen meglepetést. Olyan érzelmi impulzusokra gondolok, amelyek megbántanak minket, de fordítva is igaz lehet, nekünk sem árt mások lelkére jobban vigyázni egy kicsit. Egyszóval ne legyünk elefántok a porcelánboltban!

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!