A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Heti horoszkóp 2003. szeptember 16-22-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Kissé szorongsz anyagi helyzeted, egzisztenciád miatt a héten. Rájöttél arra, hogy milyen kevésen múlik, hogy valaki biztonságban van, avagy sem. Sokat foglalkozol a gondolattal, hogy vajon mit tennél, ha te is nehéz helyzetbe kerülnél. Nem haszontalan, ha elgondolkodsz ezen a témán, ám túl sokat foglalkoznod nem érdemes vele, hiszen szerencsére nem áll fenn olyan veszély, ami kihathat anyagi helyzetedre.

Bika (április 21. - május 20.)
Ezen a héten ismét lehetőséget kapsz arra, hogy válassz a biztonság és állandóság, valamint az új élmények között. Az állandóság és a változatlanság nagyon fontos számodra, de mégis: a te érzékeidet is gyakran felkorbácsolja egy izgalmas kaland lehetősége. Ilyenkor nagyon nehezedre esik lemondani róla! Nem is tennéd meg, ha nem félnél annyira, hogy felborul jól bevált kis rendszered, amelyre életedet felépítetted.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Munkahelyeden váratlan fordulatot vehet egy eddig nem éppen felhőtlen kapcsolatod. Te is meglepődsz azon, hogy egy negatív előjelű kapcsolat két ember között milyen könnyen fordítható pozitív irányba. Lehet, hogy mindketten előítéletekkel viseltettetek egymás iránt, és okkal, vagy ok nélkül, de valamilyen dobozba tettétek egymást. Ebben az esetben pedig nem fordulhattatok nyitottan és toleránsan egymás felé.

Rák (június 22. - július 22.)
Ismét befelé fordulóbb lettél, ami egyébként is jellemző rád, hiszen a visszahúzódást alapkaraktered is támogatja. Most azonban nagyon vágysz az egyedüllétre, szeretnél egy kicsit gondolkodni életed eseményein. Ez a hatás hosszabb ideig is érvényes lesz, és hátterében feldolgozatlan lelki történéseid állnak. Vagyis nagyon sok olyan hatás ért életed során, amelyek érzelmi oldalával eddig még nem mertél szembenézni. Most itt az alkalom!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Pénzügyeid változatlanul intenzíven foglalkoztatnak mostanában. Nem is arról van szó, hogy rosszul állnál anyagilag, sőt! Egyre jobb lesz a helyzeted, s egyre több olyan luxus-számba menő dolog lesz, amit megengedhetsz magadnak. A probléma inkább ott jelentkezik, hogy többször is megfordul a fejedben, hogy mások anyagi előnyök kedvéért vannak veled, és nem saját személyiséged varázsa miatt. Ne ess abba a hibába, hogy anyagi javaiddal azonosítod saját magadat!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Megint előtört belőled híres analizáló hajlamod. Mindig és mindennek megvizsgálod az okát, és minden egyes történést racionális úton közelítesz meg. Ráadásul részletekbe menően kutatod mások viselkedésének okait. A világ azonban nem így működik, mások bizony nem mérlegelnek ennyit, mint te! Lehet, hogy nem kellene ekkora jelentőséget tulajdonítanod minden pici gesztusnak, hanghordozásnak. Nem kizárólag ezekből a részletekből állnak össze kapcsolataid!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Egészen furcsán viselkedsz mostanában. Híresen társaságkedvelő vagy, szívesen jársz össze ismerőseiddel, most azonban mintha hirtelen remete lett volna belőled. Meghúzod magadat meghitt kis zugodban, és egész nap csak filozofálgatsz. Nagyon szeretnél rájönni arra, hogy mi az a legfelsőbb értelem, amely igazgatja a világot. Azonban ez teljes egészében még senkinek sem sikerült, illetve rengetegféle megközelítés lehetséges. Egy biztos: sokat fejlődhetsz az önként vállalt elvonultságban!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Még mindig az anyagiak vannak terítéken életedben. Azon töröd a fejedet, hogyan javíthatnál ezen az életterületeden, miként tehetnéd biztonságosabb hellyé saját magad számára a világot. Sokat gondolsz arra is, hogy kölcsönt vegyél fel, amibe bátran belevághatsz, könnyen fog menni az ügymenet, és nem lesz nagyon bonyolult pénzhez jutnod. Végül még elégedett is leszel, hiszen egy-két dolgot sikerül megszerezned, amire vágytál.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Olyan emberekkel találkozol a héten, akik anyagi tekintetben sokkal többet tudnak felmutatni, mint te, tehát sokkal-sokkal gazdagabbak. Kissé irigykedsz is emiatt, és megfogalmazódik benned a gondolat, hogy te miért nem vagy ilyen szerencsés. Valójában igaz a mondás, miszerint a pénz nem boldogít - igaz, jó, ha van belőle, minél több. Azonban te nem vagy egyenlő a pénzeddel, s ha történetesen nincs belőle nagyon sok, akkor is nagyon értékes ember vagy!

Bak (december 22. - január 20.)
Határozott Bak-természeted mögött mostanában egy kis bizonytalanság is bujkál, saját személyeddel kapcsolatban. Persze nagyon vigyázol arra, hogy véletlenül se vegye észre senki, s megmaradjon a rólad kialakult rendíthetetlennek tűnő kép. Gondolkodj el azon, hogy talán gyengeségünket felvállalni még nagyobb erő, mint ha folyton játsszuk a kőkemény, szuper-erős embert. Legalább családod előtt vállald fel, ha néha elérzékenyülsz. Ettől még nem leszel a szemükben kevesebb!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Még mindig nincs harmónia közötted és a külvilág között. Mostanában új önvédelmi taktikát vetsz be: olyan, vagy mint egy szép, ám nagyon tüskés kaktusz. Így biztosan senki sem akar majd megérinteni, óvakodnak attól, hogy beléd kössenek, és kipróbálják, mennyire szúrnak azok a bizonyos tüskék! Azonban ez a magatartás azt is jelenti számodra, hogy megsimogatni is csak a nagyon bátrak mernek majd. Mérlegelned kell: megéri, vagy sem?

Halak (február 20. - március 20.)
A múlt héten nagyon kevés energiával rendelkeztél, most mintha egy kicsit több lenne, de a boldogsághoz még ez is kevés. Persze ahhoz is, hogy minden feladatodnak a végére járj, és törődj a környezetedben élőkkel is. Húzd ki magadat a hajadnál fogva ebből a letargiából, és vesd bele magad az életbe. Hiszen saját viselkedésünk és hozzáállásunk egyrészt tudatos választás eredménye, amit mi magunk befolyásolni tudunk!

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!