Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold trigonban áll a Jupiterrel és a Vénusszal. Ez a konstelláció nagyon szerencsésnek mondható. Így ma nyugodtak leszünk, lelki békénk helyreáll.
Vágólapra másolva!

Kedélyállapotunk nagyon jó lesz, ezzel párhuzamosan meredeken megemelkedik erotikus vonzerőnk. Azt sugározzuk magunkból, hogy nagyon nőiesek vagyunk, és készen állunk a szerelemre. A ma induló kapcsolatok magukban hordozzák a mély, igaz szerelmet, odaadást. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon. Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről.

Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk, élvezzük, töltődjünk fel melegében. A jó hangulathoz az is hozzátartozik, hogy könnyen elfogadjuk egymást, és most nem igazán motivál minket az, hogy bosszúságot okozzunk a másiknak.

A Hold továbbra is a Bak csillagjegyben tartózkodik. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsit több időt a készülődésre és munkába menet az utazásra. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem a legalkalmasabb arra, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat.

Emellett ez a nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások. Ha a mai napon foglalkozunk testünk szőrtelenítésével, akkor az eredmény sokkal tovább fog tartani, és talán fájdalommentes is lesz ez a tevékenység, legalábbis ahhoz képest kellemesebb lesz, mintha máskor végeznénk ezt a műveletet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!