Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szemben áll az Uránusszal, és kvadrátban a Marssal. Ezért indulataink és feszültségeink valószínűleg megállíthatatlanul törnek a felszínre. Kevés az esélye annak, hogy egy kis szóváltással megússzuk ezt a tranzitot, nagyobb az esélye annak, hogy csúnya veszekedésekbe keveredünk bele.
Vágólapra másolva!

Ez a bolygóállás a már kialakult békétlenségeket, vitákat csak még jobban elmérgesíti. Reméljük, hogy komolyabb bonyodalmakra nem kerül sor, de tudatosan forduljunk józan eszünkhöz, tartsuk szem előtt, hogy a botrányos viselkedés, viták, veszekedés nem vezet semmi jóra, nem megoldása semmilyen problémának sem.

Este a Hold eléri a Jupiter bolygót, együttáll vele. Így megbocsátó, elfogadó hajlamaink kerülnek előtérbe. Éljünk a kedvező lehetőséggel, rendezzük vitás ügyeinket, elmérgesedett érzelmi helyzeteinket. Sokkal megértőbben fogunk egymás felé fordulni. Sokkal nagyobb lesz az elfogadási hajlam az emberekben, így ez a konstelláció kibékülések megkezdésére is alkalmas lehet, nem beszélve arról, hogy amit a mai nap folyamán elrontottunk, azt most helyrehozhatjuk.

Hajnalban, a Hold belép a Szűz csillagjegybe. A Szűz napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani. Szellemi szinten érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy vajon "mit nem vesz be a gyomrunk". Jó tudni, hogy a Szűz napokon vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a most készített dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!