A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Ezért nem tudjuk, hogy érzelmeinkre hallgassunk, vagy a vágyakra, amelyek lelkünkben uralkodhatnak. Lehet, hogy állandó kapcsolatunk mellett fogékonnyá válunk egy csábító és erotikus kalandra.
Vágólapra másolva!

Ha nem szerelmi életünkben jelentkezik a hatás, akkor lehet, hogy nagyobb mennyiségű édesség, vagy sütemény elfogyasztására vágyunk. Mértékkel megengedhetjük magunknak ezeket az élvezeteket, ám lehet, hogy holnap már bánni fogjuk, hogy nem uralkodtunk magunkon.

Este a Hold kvadrátban áll a Mars bolygóval. Ezért otthonunkban felütheti a fejét a konfliktusok és viták lehetősége. Lehet, hogy most lesz itt az a perc, amikor "elszakad a cérna", és egy kiadós veszekedésben csúcsosodnak ki ellentéteink. Ha megőrizzük józanságunkat, akkor tisztázhatjuk a helyzetet, s nem kell indulati síkon kezelnünk az eseményeket.

A Hold - Szaturnusz kvadrát hatására elgyötörtnek érezhetjük magunkat, s megfájdulhatnak a csontjaink. A délutáni Hold - Neptunusz szextil hatására nagyon fogékonyak leszünk a szellemi világra, és a művészetekre.

A Hold belép a Kos csillagjegybe. Ebben az időszakban fejünk, szemünk és orrunk kerül előtérbe. Minden, ami ezeken a napokon a fejünket, szemünket, orrunkat terheli kétszer olyan káros, lehet, mint egyéb napokon. Ezeket a szerveinket a mai napon nem célszerű megoperálni sem. Ez a nap kiválóan alkalmas kirándulásra, hosszabb gyalogtúrára is.

A mai nap legerőteljesebb egészséggel kapcsolatos panasza a fejfájás. Lehet, hogy igazából azért fáj a fejünk, mert sokkal többet vállaltunk a kelleténél az utóbbi időben. A legjobb az lenne, ha ezt a napot tehermentesítenénk. A következőket tehetjük még fejfájásunk mielőbbi elmulasztása érdekében: sok-sok tiszta vizet igyunk. (A víz semlegesíti a tüzes Kos energiát.) Ma ne fogyasszunk kávét, csokoládét és cukrot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!