A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Kora este a Hold szextilben áll a Plútóval, és trigonban a Vénusszal. Használjuk ki az este hangulatát, és töltsünk el egy szép szerelmes estét és éjszakát kedvesünkkel.
Vágólapra másolva!

Egy kicsit indulatosak is lehetünk ezen a napon, de annyira ellenőrzés alatt tartjuk saját magunkat, hogy igazából ki sem bújik a szög a zsákból. Pontosan az agressziókezelés lehet ma a legnagyobb problémánk, hiszen nem tudjuk sem magunkban tartani, sem kimutatni a mérgünket.

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusszal és a Marssal. Testi szinten csontjaink fájhatnak, izületeink rendetlenkedhetnek. Általában is nagyon fáradtnak, elgyötörtnek érezhetjük magunkat. Vegyünk egy jó aromaterápiás fürdőt, utána pedig foglalkozzunk valami kellemes, vidám dologgal, ami igazán kikapcsol minket.

A Hold trigonban áll a Neptunusszal. Ezt a szerencsés helyzetet mindenképpen érdemes kihasználni. Elmélyülhetünk a művészetekben, alkothatunk csodálatos festményeket. Fényképeket is érdemes készíteni, szinte egészen biztos, hogy művészi módon sikerülnek majd. Meditálni, relaxálni is érdemes ezen a napon. Biztos, hogy szellemi segítőink értékes tanácsokkal látnak el minket, feltéve, hogy megfelelően el tudunk lazulni a meditáció során. Ezen a napon ez bizonyosan sikerül. Érdemes növényeinket öntözni, ápolni, hiszen minden vízzel való foglalkozás eredményre vezet ezen a napon.

A Hold-Uránusz trigon hatására nagyon nyitottak leszünk az új élményekre.

A Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Néhány szabály, amivel veseproblémáinkat könnyebbé tehetjük saját magunk számára. Étkezéseink alkalmával vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük például a paradicsom kőképző hatású lehet. Tejet inni este, lefekvés előtt nem tanácsos, miután erősen megterheli a veséket. Hólyaggyulladás esetén rengeteg folyadék fogyasztása ajánlott, a legjobb a gyógytea, vagy az ásványvíz. Ezzel átmossuk szervezetünket, így talán el tudjuk kerülni az antibiotikumos kezelést. Javaslom a csalántea alkalmazását, kúraszerűen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!