Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ösztönös reakcióink gyerekkorunkból visszamaradt beidegződések és előítéletek mintáit követik az ésszerű gondolkodás helyett. Ez nem egy alkalmas pillanat arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozzunk, vagy vitába szálljunk másokkal, de mély meglátásokra tehetünk szert valódi, belső világunkat illetően.

A Nyilas jegyébe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti. Ez a két és fél nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha lehetőségünk van választani, ezeken a napokon kerüljük el e testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat.

A Hold trigon Vénusz abban a hitünkben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóan lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorol kapcsolatainkra ez a röpke tranzit, mindenki, akivel találkozunk, érzi rajtunk a sugárzó melegséget és barátságosságot. Kellemes lustaság tölthet el bennünket, megmutatkozhat gondoskodó ösztönünk önzetlenebb oldala, anélkül, hogy túlzásokba esnénk.

Később a Hold szextilbe kerül a Neptunusszal, rendkívül fogékonyak vagyunk mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még ránk ragad pocsék hangulatuk. Próbáljunk segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. Ezt az estét eltölthetjük egy jó barátunkkal, hogy megosszuk felfedezéseinket vagy álmainkat, de szívesen álmodozunk magunkban is. A meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor.

Délután a Hold együttáll a Plútóval, aminek következtében erős, belülről fakadó érzések kerítenek hatalmukba. Mély érzelmi szinten élhetünk meg mindent, amivel ma foglalkozunk. Kapcsolataink várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményekben részesítenek. Tartózkodjunk az értelmetlen féltékenykedéstől vagy talán túlzottan birtokló magatartástól és a manipulatív taktikáktól - mind a magunk, mind pedig mások részéről. Jó alkalom az önelemzésre vagy terápiás kezelésekre.

Az esti órákban a Hold szembekerül a Szaturnusszal, magányosnak és lehangoltnak érezhetjük magunkat - többnyire alaptalanul, bár néha még azokat is visszautasítjuk, akik segíteni próbálnak, vagy fel akarnak vidítani. Jobb, ha nem hozunk döntéseket társkapcsolati kérdésekben e tranzit idején, várjuk ki, míg nemsokára vége lesz.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!