Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Rák jegyében jár. A mai napon nehezebben konfrontálódunk, és nem tudunk magunkért olyan hatékonyan kiállni. Ráadásul,  mindenkit saját magunk elé helyezünk, és a saját vágyinkat, elképzeléseinket a háttérbe szorítjuk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Rák jegyében jár. Bár a Hold igen kedvező helyzetben van ebben a csillagjegyben, próbáljuk meg elkerülni ennek az állásnak a legrosszabb hatásait: a túlzott aggodalmaskodást és a folytonos védekező, hárító magatartást. A mai napon nehezebben konfrontálódunk, és nem tudunk magunkért olyan hatékonyan kiállni. Ráadásul, mindenkit saját magunk elé helyezünk, és a saját vágyinkat, elképzeléseinket a háttérbe szorítjuk.

Ez pedig a gyomorra lehet nagyon rossz hatással - nem véletlenül használják időnként a "gyomorideg" kifejezést. A túlzott stressz, és mellé az egészségtelen táplálkozás könnyedén gyomorfekélyhez vezethet, amely nehezen gyógyítható, igen fájdalmas, és nagyon veszélyes betegség. A nem kiegyensúlyozott táplálkozás, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás mellett bizonyos láz- és fájdalomcsillapítók is rossz hatással lehetnek a gyomor nyálkahártyájára, ezért válasszuk a kíméletesebb készítményeket. Vigyünk rendszert az életünkbe, és fogyasszunk rendszeresen vitaminban és rostokban gazdag táplálékokat. A fehér kenyeret cseréljük le teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukra, kerüljön minél több friss zöldség és gyümölcs az asztalunkra és rendszeresen fogyasszunk olajos magvakat is.

Ma a Hold szemben áll a Jupiterrel. Ez a csillagállás a párkapcsolatunkra lehet befolyással, nagyon komoly igényünk támadhat arra, hogy elfogadjanak bennünket. Ha nem kapunk egyértelműen pozitív visszajelzéseket, akkor azt érezhetjük, hogy bírálnak, megkérdőjelezik tetteink, cselekedeteink helyénvalóságát, ez pedig most különösen rossz hatással lehet ránk, sokkal több jelentőséget tulajdonítunk a kritikának, mint más napokon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!