Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Bika jegyében tartózkodik, kvadrátban áll a Neptunusszal. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyógyszerekbe fojtsuk, és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk.
Vágólapra másolva!

A Hold a Bika jegyében tartózkodik. A Hold ebben a csillagállásban különösen erős hatással van az életünkre. Leginkább biztonságra és békére vágyunk, és szívesen nyúlunk el kényelmesen egy kanapén. Az egész napot pihenéssel, relaxálással, lustálkodással töltenénk a legszívesebben, nem nagyon akarunk kimozdulni otthonról. Ha lehetőségünk van rá, akkor egy kicsit lépjünk ki a mindennapi rutinból, és lassítsunk le, csodáljuk meg az élet szépségeit. Vigyázzunk azonban arra, hogy a Bika mindenkiben erősíti a lustaságra való hajlamot, és nem szívesen veszünk részt semmilyen fizikai aktivitásban. Sportolás helyett kapcsolódjunk ki inkább zenehallgatás, éneklés közben. Mindenképpen menjünk ki a szabadba legalább egy fél órára, és ha van kertünk, akkor foglalkozzunk egy kicsit a virágainkkal. Még a lakótelepeken, belvárosban élőknek is érdemes a növényeikkel foglalkozni: öntözzük meg őket tápoldattal, langyos vízzel mossuk le leveleiket. Ma különösen hálásak lesznek a törődésért.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusszal. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyógyszerekbe fojtsuk, és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk; az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket. Ha mindenképpen szükségét érezzük annak, hogy valamilyen mesterséges anyaggal pótoljuk azt, amit nem kapunk meg, akkor inkább valamilyen természetes szert, pl. gyógyteát válasszunk. Még jobban járunk azonban, ha felhívjuk egy családtagunkat vagy közeli barátunkat egy kis lelkizésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!