Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Skorpióban tartózkodik, kvadrátban áll a Neptunusszal. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyógyszerekbe fojtsuk, és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk; az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Skorpióban tartózkodik. Foglalkozzunk tehát a nemi szervek, húgyvezeték, meddőség és a menstruációs problémák okozta panaszaink megoldásával. Hölgyeknek érdemes ma felkeresni nőgyógyászukat és elvégeztetni az évente esedékes szűrővizsgálatokat.

Ma szellemileg és érzelmileg a dolgok mélyére tudunk hatolni és különös hangulatok ragadhatnak magukkal. Vannak közöttünk olyanok, akikben félelmeket kelt e nap hangulata, amely összefügg a határtalansággal, a mágiával, a megmagyarázhatatlannal. Felhasználhatjuk ezt a napot arra is, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, elfojtott indulatainkkal.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusszal. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyógyszerekbe fojtsuk, és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk; az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket. Ha mindenképpen szükségét érezzük annak, hogy valamilyen mesterséges anyaggal pótoljuk azt, amit nem kapunk meg, akkor inkább valamilyen természetes szert, pl. gyógyteát válasszunk. Még jobban járunk azonban, ha felhívjuk egy családtagunkat vagy közeli barátunkat egy kis lelkizésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!