A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Heti horoszkóp december 15-től 22-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Igazán tüzes hangulatban leszel, és hatalmas lelkesedéssel veted bele magad az életbe - legyen szó bármiről! Igaz, a részletek, a fontos apróságok könnyen elkerülik a figyelmedet, de szerencsére nem lesz ebből komolyabb gondod (elsősorban azért, mert mindig lesz valaki melletted, aki segít, és ellenőrzi a hiányosságaidat). A hét második felében megtapasztalhatod a népszerűséget, állandóan keresik a társaságodat, és még a régi barátaid is előkerülhetnek, ám te úgy érezheted, hogy nincs se erőd, se kedved a "jópofizáshoz". Ha vissza is utasítod a meghívásokat, akkor is tedd ezt kedvesen és udvariasan.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon szenvedélyes vagy, és rengeteg dolgot szeretnél egyszerre megvalósítani, mintha mindent, amit korábban nem tudtál kipróbálni, most akarnál bepótolni. Ennek azonban nagyon rossz lehet a vége: a kapkodás miatt sok mindenről megfeledkezhetsz - és biztosan lesz néhány "jóakaród", aki örömmel figyelmeztet minden apró hibádra. Az sem jó megoldás, ha túlságosan biztos talajon próbálsz maradni, és semmilyen kockázatot nem vállalsz. Igyekezz a két "módszer" között megtalálni a helyes egyensúlyt.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Sok mindenben szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni, még akkor is, ha a családtagjaid vagy ismerőseid egyáltalán nem értenek egyet az elveiddel - ennek pedig jó néhány durva veszekdés lehet a vége. Te ugyanis egyáltalán nem vagy toleráns és megértő hangulatban, sőt, kifejezetten idegesíthet, ha tekintettel kell lenned másokra is. A túlérzékenységed abban is megnyilvánulhat, hogy sokkal mélyebben érintenek a magánéleted firtató kérdések - kifejezetten durván reagálhatsz arra, ha valaki érdeklődik a szerelmi életedről vagy a kapcsolatodról. Igyekezz udvariasan válaszolni, még akkor is, ha valójában nincs kedved az ilyen bájcsevegéshez.

Rák (június 22. - július 22.)
A legszívesebbn minden napot a családtagjaiddal és a szeretteiddel töltenél - már az is hatalmas örömmel és elégedettséggel tölthet el, ha ajándékokat vásárolhatsz nekik, vagy összeállíthatod az ünnepi menüt. A karácsonyi tervezgetés igazán neked való foglalatosság. Igaz, ez azzal is együtt jár, hogy ha valaki nem értékeli kellőképpen az igyekezetedet, akkor nagyon csalódottá, szomorúvá válhatsz, és semmi nem tud kimozdítani téged a melankóliából. Próbálj meg egy kicsit nem tudomást venni a többiekről, tedd azt, ami neked a legjobb!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rendkívüli hatással lehetsz most másokra, ezért, ha valamilyen vitás ügyet szeretnél megbeszélni az ismerőseiddel - vagy éppen a haragosaiddal -, akkor a következő napok nagyon jó alkalmat teremthetnek arra, hogy rendezd ezeket, ráadásul, mindent úgy tudsz elintézni, hogy te jöjj ki előnyösebben az adott helyzetből. A hét végén elkaphat téged is a karácsonyi láz, és szívesen járod végig az üzleteket, még a tömeg sem tud elkedvetleníteni. Próbálj meg egyedi, de nem túl drága ajándékokat választani - ha személyessé akarod őket varázsolni, akkor mindegyik mellé írj néhány kedves sort.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A családi ügyek kerülhetnek előtérbe ezen a héten - nemcsak a közvetlen szeretteiddel kapcsolatos ügyek, de a saját családodra vonatkozó elméletek, érzések és tervek is. Talán elgondolkozol azon, hogyan tehetnéd jobbá a kapcsolataidat, vagy azon, hogy neked miben kellene változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá váljon az életed. Ha úgy érzed, vannak benned olyan emlékek, amelyeken nem tudsz egyedül túllépni, akkor mindenképpen beszélgess el ezekről valakivel, akiben megbízol. Akár egy szakembert, pszichológust vagy kineziológust is felkereshetsz!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Fantasztikus hétnek nézhetsz elébe, amikor minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Különösen az emberi kapcsolataid alakulhatnak jól, legyen szó akár a régi barátságokról, akár új ismeretségekről. Ha van valamilyen függőben lévő, bosszantó ügyed, akkor most sikerrel tudsz ennek a végére pontot tenni, ha pedig támogatókat keresel, vagy szeretnél egy új társasághoz csatlakozni, akkor most bárkit sikerrel "hódíthatsz" meg. Igaz, a kapcsolatok nem alakulnak át vagy nem alakulnak ki egyik pillanatról a másikra, de a fejlődés biztos és zökkenőmentes lesz.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sokat foglalkozol a pénzt és az anyagi javakat érintő kérdésekkel mostanában, folyton azon töröd a fejed, hogy mikor, mit és mennyiért kellene vásárolnod - pedig lehet, hogy nincs is szükséged arra, hogy mindent megvegyél, ami csak az eszedbe jut. Talán éppen annak jött el az ideje, hogy spórolj egy kicst, vagy, csak hogy észszerűbbé tedd a pénzügyeidet. A hét második felében könnyebben fájdul meg a hátad és a vállad (lehet, hogy túl sok a nyomás rajtad, túl sok terhet cipelsz a vállaidon?), keress fel egy masszőrt, aki kellemesen kimozgatja a fájó tagjaidat.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Igen függetlennek, energikusnak és erősnek érzed magad, és szeretnéd teljes egészében kiélvezni a szabadságodat, még akkor is, ha ehhez szembe kell szállnod másokkal, akik (legalábbis te úgy érzed) "megnyesegetnék" a szárnyaidat. Ahelyett, hogy mindenkivel szembeszállnál, inkább próbáld meg őket is bevonni a kalandjaidba. Ez a hét nagyszerű lehet arra, hogy kirándulni menj, elutazz, vagy csak jó sokat sportolj! A hét végén néhány vitában is részed lehet, a családtagjaid, a rokonaid ugyanis nem mindenben értenek egyet az életmódoddal.

Bak (december 22. - január 20.)
Képes vagy a kisstílű problémák fölé emelkedni, és bár meghallgatod a többi ember panaszkodását, egyáltalán nem érdekelnek a sirámaik. A saját életedet is meglehetősen pozitívan tudod szemlélni, ez pedig nagyon jó hatással lehet az életedre: mindent könnyen megoldhatónak, egyszerűnek látsz, és még a legnehezebb, legbonyolultabb feladatoknak is lelkesen állsz neki. Ha szeretnél elutazni az ünnepek alatt, akkor most nagyon kedvező ajánlatokat találhatsz magadnak, akár a legutolsó pillanatban is!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A következő héten az együttműködés és a tolerancia kerül a figyelem középpontjába az életedben: sokkal fontosabbá válnak az emberi kapcsolataid. Minden lehetőséged megvan arra, hogy könnyebbé tedd mások életét - ha így teszel, akkor nem kell sokáig várnod a viszonzásra sem - talán még az év vége előtt megtapasztalhatsz egy-két kedves gesztust az ismerőseid részéről. Arra azonban figyelned kell, különösen a hét második felében, hogy a mások felé irányuló segítő szándék ne csapjon át atyáskodásba. Ne akard másokra erőltetni a véleményedet, még akkor se, ha ezt a legjobb szándékkal tennéd.

Halak (február 20.-március 20.)
A legszívesebben elbújnál az otthonodba, óriási igényed lehet arra, hogy béke és csend vegyen körül. Egyáltalán nem vágysz most társaságra, és egy kicsit talán visszautasító is lehetsz, ha a családtagjaid vagy a barátaid "megzavarnak". Az viszont, ha elmehetsz vásárolni, vagy megtervezheted az ünnep minden apró részletét, nagyon jó hangulatúvá tehet. Arra azonban ügyelj, hogy egyszerre csak egy dolgot csinálj, és azt fejezd be, mielőtt egy másikba belekezdenél; így elkerülheted, hogy feltorlódjanak a feladatok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!