Körtével egybesütött csirkecombok

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hozzávalók: 3 db csirkecomb , 4-5 db kemény körte, 4-5 db burgonya, 3-4 evőkanál margarin, só, bors, 1 csokor kakukkfű, 1 csokor zsálya

A csirkecombokat kettévágjuk, sóval, borssal, kukkfűvel fűszerezzük. A körtéket vágjuk négy felé, magházát vegyük ki.
Tegyük a csirkecombokat egy nagy tálba, adjuk hozzá a körte darabokat, az alaposan megmosott és kettévágott burgonyákat (nem kell meghámozni). Sózzunk, borsozzuk, tegyünk bele kakukkfű- és zsályaágakat. Csorgassuk meg olvasztott margarinnal, keverjük jól össze, majd az egészet öntsük egy nagy tepsibe. Alufóliával takarjuk be, forró, 160-170 fokos sütőben süsük 40-50 percig. Távolítsuk el a fóliát, majd még 10 percig süssük, hogy szép piros, ropogós legyen a pecsenyénk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!