A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A siker titka: a tökéletes összhang

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra. Most induló sorozatában sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Ismerkedjen meg Lyn de Garával!


Igaz ugyan, hogy nem a ruha teszi az embert, de mégis az öltözék az, amely hozzájárul a személyes sikerünkhöz. Ha a lehető legjobban néz ki, kihangsúlyozva önmagát, ugyannakor figyelembe veszi az adott területen általánosan elfogadott öltözködési szokásokat, akkor már megtette az első lépést a siker felé vezető úton.

Forrás: Lyn de Gara Vállpánt és melltartó

A sok áttetsző, szűk ruhával szinte tömve vannak a boltok. Ezeknél a ruháknál arra kell figyelnie, hogy mindig megfelelő melltartót viseljen. Ha vállpántos ruhát szeretne, akkor próbáljon meg olyan melltartót vásárolni, amely vállpánttal és anélkül is hordható.

Felsőrészek pamutból

Ha pamutblúzt szeretne vásárolni a nyárra, akkor "V" nyakút vegyen. Nyugodtan választhat pasztell színűt (rózsaszínt, kéket, citromsárgát, borostyánszínt és narancssárgát), hiszen ezek most a legdivatosabbak. A legújabb pólók inkább testhez simulóak, mint bővek, tökéletesen passzolnak egy szűk szoknyához vagy nadrághoz. Bármelyik tervező elmondhatná, hogy a hasonló fazonú régi ruhákat az új részletek teszik divatossá, apró változtatással saját kezűleg is változtathat régi ruhadarabjain. Egy ruhakapocs ezernyi új dekorációs lehetőséget jelent, díszíthető virággal, szalaggal, rojttal, gyönggyel. Egy egyszerű pamut blúz nyakkivágása mentén ragasszon fel vagy varrjon csillogó kis strasszt.

Nyári nadrágviselet

A bőszárú nadrág derékban összehúzva minden alakra és méretre jól áll.

Rövidnadrág ideális viselet lehet cukrászdában vagy gyorsétteremben üldögélni, városnézéshez és kiránduláshoz. Kiemeli a lábakat és a derekat, ezért nagyon vigyázzon arra, hogy alakjának megfelelőt válasszon.

Forrás: Lyn de Gara Forrás: Lyn de Gara
A rövidebb szárú forrónadrág a rövid és vékony lábakat hosszítja. A pliszé nélküli, térd fölöttig érő, hosszabb szárú, zseb nélküli nadrág jól áll a széles combúaknak.
Forrás: Lyn de Gara Forrás: Lyn de Gara
A széles csípőhöz a lezser stílusú könnyű anyagból készült zseb nélküli nadrág a legmegfelelőbb. Akinek a pocak jelent problémát, az viseljen a képen látható szabású rövidnadrágot.


Szoknya és cipő

A nagyon szűk szoknyákhoz lapos szandált viseljen, ne vegyen fel hozzá tűsarkú vagy nyitott, magas sarkú cipőt.

Ha a városban sétál, akkor egy kicsit bővebb szoknyát vegyen fel. Testszínű harisnyával és egy kényelmes, divatos cipővel valóban kellemes viselet.

Munkába célszerűbb egy klasszikusabb vonalú szoknya, oldalt szűk sliccel. Válasszon a szoknyához színben illő harisnyát és egy fényes, könnyű cipőt.

Különleges alkalmakra, esti programokra merészen felvágott szoknyát ajánlunk, fényes harisnyával és csinos, magas sarkú bokapántos lábbelivel - így felöltözve biztos a siker.

Nyerjen sminktanfolyamot!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató-tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg: milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban).
A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal.
A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.



Minta és színösszeállítás

Forrás: Lyn de Gara A merész mintázatú ruhadarabok nagyszerűen néznek ki, de ügyeljen arra, hogy többi ruha egyszínű és egyszerű egyen.

A vastag, a vékony és a hullámos csíkok is beleillenek az idei divatba. A függőleges csíkok hosszítanak és vékonyítanak. A vízszintes csíkok néhány centit szélesítenek, ezért, ha nem szeretné, hogy a csípője még szélesebb legyen, akkor inkább ne viselje.

Egy egyszerű, csinos kis fekete ruhát önmagában viselni igazán praktikus, de hihetetlenül unalmas. Dobja fel valamilyen erőteljes színű kiegészítővel. A megfelelő kiegészítővel egy ilyen könnyű kis fekete ruha tökéletes lehet egy romantikus vacsorára, de még egy kis szombat délelőtti belvárosi vásárláshoz is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!