Őszi fehérnemű-újdonságok csípőnadrághoz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Skiny-honlaphttp://www.skiny.huItt nézelődhet a Skiny fehérneműk közöttA Skiny angol nyelvű honlapjahttp://www.skiny.com/

A fehérnemű gyártók idei legynagobb újítása a Low Cut String nevű mini fazon, mely kimondottan a merész csípőnadrágok viselését könnyíti meg.

A Skinny se maradt le, Low Cut-ként elnevezett újdonságával maradéktalanul megfelel a Jennifer Lopez és Anastacia által megteremtett új divat feltételeinek. Viselésekor teljesül a követelmény: a köldök és a nadrággomb közötti távolság legalább egy tenyérni, s a fehérnemű is rejtve marad.

Forrás: Skiny
Megan Ewing, a Skiny új arca

Supernatural elnevezésű kollekciójának legfontosabb tulajdonsága a high-tech eljárással készült, pamut-modal-elastan összetételű alapanyag, mely viselőjének garantálja az egész napos frissességet és kényelmet.


A Skiny legújabb arca: Megan Ewing szupermodell

A botrányos életű Naomi Campbell, valamint a haragoszöld szemű Helena Christensen után a Skiny új felfedezettje a texasi illetőségű Megan Ewing, akinek az életkora híven tükrözi a fehérneműmárka koncepcióját - a húsz és harminc közötti korosztályt szólítja meg ötleteivel. A "feel young" alsóruházat reklámozásra felkért modell még a 20-at sem igen töltötte be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről