Marilyn Monroe diktálja a sminkdivatot

Vágólapra másolva!
Ha divatos sminket akarsz, ajkaidat világos rúzzsal, szemhéjadat világos festékkel, szemeidet pedig fekete tussal, merész vonalakkal hangsúlyozod. Ha pedig frizurában is szeretnél trendi maradni, akkor vörös csíkokkal, kócosan és hosszú frufruval koronázod meg Marilyn Monroe-s sminkedet.
Vágólapra másolva!

Divatfórum 2004

A február 28-29-én megrendezendő Divatfórumon meg is győződhetsz minderről, hiszen ott bemutatják az idei frizura- és sminkdivatot, emellett pedig show-műsorok és más programok várják a Budapest Kongresszusi Központba látogatókat.

Lesz hajvágó fesztivál, show-sztár-kereső verseny, komputeres bőr- és hajdiagnosztika, szimpóziumsorozat, szakmai bál, termékpremier, valamint díjmentes smink- és frizurakészítés is. Több mint 400 négyzetméteren 150 belföldi és külföldi kiállító bérelt standot, hogy bemutassa a legújabb kozmetikai praktikákat és trendeket.

Sminkdivat: két irányzat

Az idei sminkdivatban két irányzat közül választhatnak a hölgyek: egyrészt Marilyn Monroe stílusa a mérvadó: világos szemhéjak, világos rúzs, erős tusvonalak, dús fekete szempilla. Az ívelt, festett szemöldököt mostanában nemcsak kis kefével fésülik át, de zselézik is.

A másik irányzat szerint az eddigi ragyogás az ajakról átvándorol a szemre, amelyet szikrázóan fényes, fémes színek emelnek ki. A szemhéjpúder többnyire szürkéskék és rózsaszín, és az arcpúder is fényesen csillogó.

Frizura: vörös csíkok, hosszú frufru

Ami a frizurát illeti, a tömör, hosszú frufru, a tépett, kócos, rendezetlen hatású haj lesz az idén a legkedveltebb, a merészebbek a neon és a fémes hatású, metál színekkel is megpróbálkozhatnak.

Trendi a kócos frizura és a hosszú frufru




Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről