Az athéni olimpia divattervezője

Vágólapra másolva!
Az Athénban megrendezendő olimpia nyitó- és záróünnepségén viselendő ruhák készítője, a Londonban nagy karriert befutó görög divattervező, Sophia Kokosalaki bemutatta legújabb kollekcióját.
Vágólapra másolva!

A londoni divathéten eddig bemutatott ruhák sötét, őszies tónusa kissé depressziósra sikeredett, azonban a görög divattervező, Sophia Kokosalaki ruhái láttán fellélegezhetett a közönség. Neki sikerült, ami a többi tervezőnek nem: megmutatta, hogy a barna szín is lehet szexi. Kötött, csavart mintás és redőkben leomló felsőrészei, amelyeket bőrdzsekikhez tervezett, összhangban voltak a görög stílusú selyemruháival, amelyeket széles, díszített bőrövek fogtak össze derékon, gyapjúblézerei szabása pedig a tökéletességig fejlesztett divatszobrok voltak - egyszerre voltak szolidak és nőiesek.

Forrás: neomoda.comForrás: neomoda.comForrás: neomoda.comForrás: neomoda.com

Ha eddig kapott is kritikát amiatt, hogy istennő-ruhái nem adnak alkalmat a nőies formák megmutatásának, most ilyen érveket nem lehetett felhozni ellene. A 31 éves designer olyan tunika ruhákat mutatott be, amelyek vállról lágyan leomlóak és a combot megmutatóak voltak. Szexisen testhezálló gyapjúnadrágjai biztosan népszerűek lesznek, estélyi ruhái pedig lélegzetelállítóan gyönyörű, pánt nélküli selyemruhákból álltak, amelyek a testre csavarva minden nőies formát kiemeltek. A bronz, sötétbarna és égetett arany színpalettáját világos barackszínek, krémszínek vidították fel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!