Szupermodell politikai pályán

Vágólapra másolva!
Carmen Kass észt szupermodell bejelentette, hogy otthagyja a kifutók világát, és politikai pályára lép. A 25 éves észt szépség indulni fog a júniusi európai parlamenti képviselői választásokon.
Vágólapra másolva!

Kass nemrég csatlakozott az észt jobboldali párthoz, a Res Publicához, amelynek elnöke az észt miniszterelnök, Juhan Parts.
- Azért szeretnék politikával foglalkozni, mert az elmúlt tíz évben nagyon sokat tanultam a világról - nyilatkozta a szupermodell, akit 14 éves korában fedeztek fel egy szupermarketben. Akkor, 14 évesen szökött meg Milánóba, hogy modellkedni kezdjen, anyja akaratának ellenszegülve.
- Minden, amit kaptam, azt Észtországtól kaptam, és szeretnék valamit visszaadni belőle - nyilatkozta.

A szőke, kék szemű modellt, aki valamikor Észtország leggazdagabb nőjének vallotta magát, kritikával illették azért, mert nincs képzettsége ahhoz, hogy politikai pályára lépjen. Ennek ellenére a Res Publica párt képviselői kiállnak mellette. - Rengeteg jó ötlete van. A verseny és a kemény munka éppúgy része a politikai pályának, mint a modellkedésnek. Carmen a legtöbbet érte el pályáján, ami képessé teszi őt arra, hogy a politikai arénában is teret nyerjen - mondta a párt szóvivője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről