Zandra Rhodes felrázza Detroitot

Vágólapra másolva!
Az excentrikus divattervező, Zandra Rhodes, aki rózsaszínű hajáról vált legendássá, egy kis színt készül vinni Detroitba. Az ipari nagyvárosban nem túl gyakoriak a divatbemutatók, de színházba járnak az emberek.
Vágólapra másolva!

A designert a A gyöngyhalász című produkcióba hívták meg, hogy ő legyen a darab kosztümjeinek és díszletének tervezője. A darabot a detroiti operaházban mutatják be június 5-én.
- A kosztümökhöz és díszletekhez indiai hangulatot választottam. Ezért a rengeteg szári és turbán a ruhák között, és a színek is pompásak - nyilatkozta Rhodes a The Detroit Newsnak. Ihletért egészen Sri Lankáig utazott, hogy az ott viselt mindennapi öltözetekből merítsen.
Rhodes a bemutató előtt részt vesz legújabb kollekciója divatshow-jával a színház számára rendezett jótékonysági esten, amellyel divatkommentátorok szerint végre egy kis színt visz a szürke városba. Mindenki azt várja tőle, hogy márkajelzését jelentő excentrizmusát hozza el a városba. A show producere, Linda Dresner, aki maga is divatbutikok tulajdonosa Birminghamben és New Yorkban, elmondta, hogy nagyon izgalmas estének néznek elébe Rhodes divatbemutatóján, mert nem sok alkalmuk van divatshow-kat látni a régiójukban. - Ruhái éteriek és bohémek, gyönyörű, időtálló darabok - mondta Rhodes alkotásait méltatva.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!