Tom Ford rendezni szeretne

Vágólapra másolva!
A texasi származású divattervező otthagyta bár a Gucci varrodáit, de nem áll szándékában teljesen eltávolodni a divat világától. Tervei szerint ugyanis olyan filmet forgat, amelyben betekint a divatipar kulisszái mögé.
Vágólapra másolva!
Tom Ford, a neves divattervező most Hollywoodot készül meghódítani

Tom Ford tízéves uralkodása a Gucci divatháznál áprilisban ért véget, akkor olyan híreket lehetett hallani, hogy egyelőre teljesen visszavonul a divattervezéstől. Most pedig nyilatkozataiban is megerősítette, hogy filmet készül forgatni a divatiparról, annak rossz oldalait is bemutatva.

A La Repubblica olasz újság szerint Ford a római Cinecitta filmstúdióban kezdi el majd a forgatást az elkövetkező hetekben. A film témájáról csak annyit tudni egyelőre, hogy két menő divatmagazin-szerkesztőről szól, akik bármire képesek azért, hogy előbbre jussanak a divatvilág ranglétráján.

A Guccitól való távozása óta Tom Ford nem csinált titkot abból, hogy azt tervezi, meghódítja majd Hollywoodot. "Nagyon komolyan gondolom, hogy filmet fogok készíteni, rendezőként" - hangzott el egy nemrégiben adott interjújában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről