Szeretett békalányból rajongott királylány

Vágólapra másolva!
Bárcsak tudnák a nők férfiszemmel látni a világot, férfiaggyal gondolkodni néhány helyzetben! Addig, amíg erre nincs mód, inkább kérdezzünk meg egy pasit, hogy ő hogyan látja helyzetünket.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

Olvasgattam a korábbi tanácsaidat, nagyon okosakat tanácsolsz. Így találtam néhány olyan levelet is, amelyben általam is alkalmazható gondolatok szerepeltek. Sokszor írtad le, hogy viselkedjünk királylányként, illetve hogy a pasik csak arra a nőre buknak, aki vadászható, aki kicsit titokzatos, akit szinte soha nem kapnak meg teljesen. Egy korábbi válaszban pedig azt írtad, hogy "vágyható"-nak kell lennie egy nőnek ahhoz, hogy az iránta csak baráti és szexuális vonzalmat tápláló férfi beleszeressen.

És itt van az én kérdésem: ha egy hosszabb ideje tartó kapcsolatban a nő (konkrétan én) már elrontottam, ha már százszor tettem mindig az ő kedvére, ha már bebizonyítottam, hogy kapható vagyok (testileg, lelkileg, szellemileg) és nem vágyható, sőt hogy rettegek attól, hogy elveszítem... és lőn, majdnem így is lett, nos ebből a helyzetből hogyan lehetne hátraarcot csinálni, és a vágy titkozatos tárgyává válni? Anélkül hogy ő - aki nem buta - ne lásson át a szitán? És úgy, hogy saját magamat is megtartsam, ne legyen erőltetett és hamis a hirtelen szerepváltás?

Szeretnék a szeretetből szerelmet varázsolni, hogy én töltsem be a szívét és a gondoltait. És látom, hogy merre vezet ennek útja, nekem is "vágyhatóvá" kellene válnom. De van-e erre esély három év után, a kialakult szerepek és játszmák világában?

Hogyan lehet egy szolgálatkész békalányból királylány?

Előre is köszönöm, ha erre tudsz nekem tanácsot adni!

Béka-királylány


Kedves Békakirálylány!

Bár nem írtad le pontosan, hogy miért veszítetted el őt majdnem, valóban elképzelhető, hogy a pasidnak túl sok az önfeláldozásod, az önzetlenséged, a szerelemmel rajta csüngésed. De nem kell, hogy elkeseredj, a ti helyzetetekből is ki lehet jönni úgy, hogy mindketten nyerjetek. Te elnyerd az ő szerelmét, ő pedig nyerjen egy vadiúj, eddig még nem ismert, izgalmas csajt a személyedben.

Ehhez persze rengeteg energia, kitartás és idő kell. Ha változtatni akarsz az ő hozzállásán, a kapcsolatotok minőségén, a változtatást kezd valami egészen máson! Kezd saját magadon! Foglalkozz kevesebbet a pasiddal, többet magaddal! Ne azt találgasd, ő vajon mit szeretne, vajon mire gondolhat, hanem azt az energiát, amit rá áldozol, irányítsd mostantól valaki másra! Magadra!

Hogyan nem lesz ez hamis és erőltetett? Csinálj olyan dolgokat, amik valóban jól esnek neked, és már régóta ki akartad próbálni azokat! Ne közöld vele, mit tervezel és miért, csak tedd meg! Ha érdeklődni kezd (mert kezd majd!), hová tűnsz hetente háromszor, csak mellékesen odavetve közöld, hogy már egy hónapja tornázni/hastáncolni/biciklizni jársz! Az önállóságot fogja látni így benned, azt, hogy nem függsz tőle úgy, ahogy azt megszokta, és ez meglepi majd. Talán a féltékenység is felébred benne, hogy vajon kinek a kedvéért kezdtél el ilyen intenzíven sportolni és vagy ennyire más. Te csak maradj derűs és szófukar a tőle különálló tevékenységeidet illetően!

Vegyél néhány új ruhát, de ügyelj rá, hogy dögös, nőies cuccok legyenek! És ezeket a ruhákat mindig csak akkor vedd fel, ha külön programot szervezel magadnak! Ha eddig ilyenek nem voltak, most legyenek! Ne ecseteld, kivel mész és hova, csak annyit mondj (miközben persze sejtelmesen mosolyogsz), hogy egy barátoddal mész el egy kicsit lazítani (ez nem hamisság, tényleg így van, a barátnőd a barátod, nem?). Ha közben nyugodt maradsz és derűs, és ráadásul dögös is vagy az új ruhában, felébreszted az alvó oroszlánt, az biztos! Ha így teszel, azt fogja hinni, eleged lett az örökös szolgálatkészségből, és abból, hogy cserébe nem kapsz semmit a kapcsolatban, viszont valaki más, lám hogy elő tudta hozni belőled a királylányt valamivel. Nem ő, hanem valaki más! Felébred így benne a féltékenység és a küzdeni akarás, és figyelme újra feléd fog fordulni. Ő akar majd az lenni, aki kihozza belőled a szexis nőt, az izgalmas kis boszorkát. Ha figyelme újra felébred irántad, akkor is maradj távolságtartó, és ne add meg magad rögtön a bókjainak! Csak folytasd tovább a saját magadért tett dolgokat!

Ezzel valóban változni fog az életed, jobb lesz a közérzeted, kiegyensúlyozottabb leszel, és ezek a változások a kapcsolatotokra is jó hatással lesznek.

Csókol a Facér Pasi - és remélem, ettől a csóktól máris királylánnyá változtál! ;-)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!