A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A felmérésből - melyet a GfK Piackutató Intézet végzett egy hazánkban most debütáló férfimagazin kérésére - kiderül, hogy ezzel az eredménnyel nemcsak hogy a világ élvonalába tartozunk, de nincs még egy olyan nemzet a Földön, amelynek férfiúi több szexben részesülnének. Azon, hogy ez az erősebbik vagy a gyengébbik nem érdeme, talán nem is érdemes sokat töprengeni. A lényeg, hogy végre olyan statisztikát vezetünk, amely nem negatív egészségügyi adatokról szól.

A magyar férfiak átlagosan 8,3 szexuális partnerrel rendelkeztek eddigi életük során, és átlagosan 16,7 évesek voltak, amikor elvesztették szüzességüket. A magyar urak 31,8 százaléka nagyon, míg további 40,2 százalék csak "szimplán" volt elégedett partnerével. Ez összesen 72 százalék a szexuális téren boldog párkapcsolatban élők javára. Igaz, a megkérdezetteknek csak 69,1 százaléka elégedett a nemi életével, így bizonyára él 2,9 százaléknyi férfi ebben az országban, akinek annak ellenére hiányzik még valami az ágyból, hogy semmi kivetnivalót nem találnak feleségükben, barátnőjükben, szeretőjükben.

És ha már szóba jöttek a szeretők, akkor ne feledkezzünk meg a munkaidőben történő szexről sem. A munkahelyi szexet folytató férfiak 34,8 százaléka a konyhában, 30,2 százaléka pedig a raktárban szeret randevút adni kolléganőjének.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!