A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A férfimegőrzők célja, hogy a karácsonyi bevásárlást végre az urak is élvezzék. A gyermekmegőrző mintájára kialakított férfimegőrző december 24-ig várja vendégeit a budapesti Leroy Café Westendben és Mammutban, ahol kellemes programot, kikapcsolódást - egy kis nyugalmat - kínál a karácsonyt megelőző, bevásárlási láztól forró hangulatban.
Vágólapra másolva!

Mindannyian jól tudjuk, hogy a férfiak szeretnek kimaradni a karácsonyi vásárlásból, legszívesebben otthon maradnának és végignéznének egy-két izgalmas meccset vagy filmet. A családi béke megőrzése érdekében sokszor megadják magukat, csatlakoznak partnerükhöz, kitartóan járják az üzleteket, és cipelik a csomagokat. A karácsonyi bevásárlásoktól megfáradt urak számára kínál kellemes kikapcsolódást az egyik leghíresebb whiskygyártó férfimegőrzője, amely december 1-jén nyitott és december 24-ig várja vendégeit a Leroy Café Westendben és Mammutban.

Forrás: [origo]

Növényi Norbert, BB Iti és Végvári Adám a megőrzőben

A férfimegőrzőben "leadott" férjek, partnerek élvezeti egységcsomagot vásárolhatnak, amely egy pohár whiskyt, egy darab szivart és egy erotikus magazint tartalmaz.

A Leroy Café Westendben berendezett férfimegőrző karácsonyig minden vasárnap és hétfőn külön programokkal várja vendégeit. Csinos thai masszőrlány váll-, fej- és arcmasszázzsal kényezteti az urakat december 14-én és 21-én 14 és 20 óra között. Karikaturista készít rajzot a vállalkozó kedvű látogatókról december 15-én és 22-én 16 és 20 óra között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!