Raboltassa el magát jutányos áron!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Brock Enright művész Manhattanban nyitotta meg irodáját, melynek fő profilja az emberrablás. Pár száz dollárért szervezett akció keretében elhurcolják a szolgáltatás megrendelőjét. Eddig harmincan vették igénybe az iroda szolgáltatását, és még egyszer ennyi rablás részleteit dolgozták ki pontosan, melyeket néhány héten belül hajtanak végre a megrendelő kívánságainak megfelelően.

Az áldozatokat egy rejtett helyre viszik, ahol igény szerint órákon vagy több napon keresztül tartják fogva. Az akciók ára, az extráktól függően 500 és 1500 dollár között van. - Ez olyan, mintha kibújnál a saját bőrödből. Én azt szerettem volna tudni, hogyan reagálok egy ilyen helyzetben- nyilatkozott élményeiről Jason, a 30 éves asztalos, aki már három alkalommal fizetett be az Enright szervezésben előkészített emberrablásra.

Ufós emberrablás Izraelbenhttp://www.freepress-freespeech.com/holhome/hoax/ufo.htmÖn is szereti az izgalmakat?http://vizsla.origo.hu/static/szorakozas,_pihenes,_sport/sport/extrem_sportok/Extrém sportok, a veszély kedvelőinek.

A kliensek többsége az utcai emberrablást választja, akár éjjel, akár nappal. Egyeseket Enright emberei ugrasztanak ki este az ágyból, hogy elragadják otthonából. Az üzlet törvényesen működik, de a New York-i rendőrség nem nézi jó szemmel Enright és csapata működését. Gerald Landsberg, a New York-i Erőszakellenes Központ igazgatója elmondta, hogy ezek a megrendezett "ártatlan" rablások komoly pszichés károkat okozhatnak az áldozatokban. Véleménye szerint elveszi felelősségérzetüket, és azt fogják képzelni, hogy bármit megtehetnek az életben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!