A világ legszebb hölgyét megfosztják a Miss Universe címtől

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyfórumA rendezvény 52 éves történetében először fordult elő, hogy a koronát viselő kisasszonyt megfosztják címétől. Okszana Fedorovától, az orosz joghallgatótól visszavonják címét, holott az egy évből még csak 4 hónapot "szolgált" szépségkirálynőként. Idejét Justine Pasek fogja befejezni, a panamai környezetvédő mérnök. A szervezők nem hajlandók nyilatkozni a királynő trónfosztásának okáról, kizárólag hivatalos sajtótájékoztatójukon, amit ezen a héten rendeznek. Az orosz állami televíziónak, az RTR-nek adott interjúban Fedorova tagadta a trónfosztást, és hangsúlyozta, hogy maga mondott le címéről.

Miss Universe-honlaphttp://www.missuniverse.com/Szépségkirálynő vagy éhségkirálylány?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=45666

- Mikor elmentem a versenyre, senki nem magyarázta el, milyen következményekkel és kötelezettségekkel jár majd. A világszépe kötelezettségei érthetőek, de nekem első a tanulás és az itthoni előmenetelem - mondta Fedorova, aki éppen diplomázik a szentpétervári egyetemen. - Tudom, az oroszoknak és magamnak szépségkirálynő maradok.

A pletykák szerint trónfosztásának oka, hogy titokban férjhez ment, és gyereket vár. Ehhez Fedorova hozzáfűzte: - Imádom a családot, és szeretnék gyereket. De ez egy álom, ami csak a jövőben teljesül. Sosem voltam férjnél, és nincs gyerekem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről