Sodródó hajóról mentették ki Erzsébet királynőt

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyfórumWinnipegi látogatása alkalmából történt, hogy a vízi taxi, amely a város Red River nevű folyóján szállította volna át a királyi párt, hirtelen felmondta a szolgálatot, és sodródni kezdett a folyón. A szégyenben maradt szervezőknek újabb hajót kellett küldeniük, hogy partra vontassa a királynőt szállító vízi járműt. Fülöp herceg, aki admirális, kicsit derült a helyzeten, a királynő pedig csak annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy "Ez érdekes volt".

A 76 éves Erzsébet királynő és 81 éves férje kicsit kényelmetlenül érezték magukat, már vízre szállás előtt, a nagy hideg miatt, mivel végig kellett nézniük egy, a tiszteletükre rendezett 30 perces kulturális műsort a folyóparton, majdnem nulla fokos hőmérsékletben.

A brit királyi család honlapjahttp://www.royal.gov.ukWinnipeg honlapjahttp://www.city.winnipeg.mb.ca/interhom/

A szervezők elmulasztottak meleg takarókat adni a királyi párnak, akik egy emelvényen ülve dideregték végig a bemutatót. Bár tudvalévő, hogy Winnipeg a világ egyik leghidegebb városa, ahol a hőmérséklet sokszor a mínuszban jár, a szervezők azzal magyarázkodtak, hogy az évszakhoz képest túl hideg időjárással nem számoltak, váratlanul érte őket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!