A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Divatbemutatóra invitál a Nemzetközi Nőklub

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Nemzetközi Nőklub budapesti szervezete jótékonysági tevékenységét 1989-ben kezdte meg. Azóta működik az önkéntesekből alakult Jótékonysági Ügyekért Felelős Bizottság. A megbízott felelősökön keresztül a Nőklub támogatást nyújt 11 gyermekotthonnak, a kerületi családközpontoknak, az Üdvhadsereg és a Teréz anya menhelynek és konyhájának, hasonlóképp a Budapesti Állatkertnek.

International Women's Club Foundation of Budapest (IWCF)http://www.iwc.org.hu

A rendszeres adakozás mellett minden évben felvállalnak egy nagyobb projektet, amely számára pénzbeli és természetbeli adományokat gyűjtenek tagjaiktól és szponzoroktól. Az anyagi fedezet megteremtéséhez jótékonysági összejöveteleket is szerveznek. Ez évben kiemelt projektjük a miskolc-diósgyőri kórháznak kívánja nagyobb összegű adománnyal lehetővé tenni néhány fontos orvosi műszer beszerzését.

A 2003-as év első rendezvénye egy divatbemutató, melynek teljes bevételét az említett célra kívánják használni. Ezzel a rendezvénnyel egyúttal hölgytársaságuknak kívánnak segítséget nyújtani ruhatáruk összeállításában a közelgő báli szezonra való felkészüléshez.

Az IWC Divatbemutatóra szeretettel várnak minden érdeklődőt (férjeket, barátokat is), aki már készül a báli szezonra, de még nem tudja, milyen ruhát öltsön magára. A divatbemutatón Budapest legjobb tervezőinek és divatházainak kollekcióját tekinthetik meg.
A bemutató február 2-án, vasárnap 17 órakor az Intercontinental Szálló Báltermében lesz.

A belépő mint adomány a Nemzetközi Nőklub kiemelt éves jótékonysági projektjét, a miskolc-diósgyőri kórházat támogatja.
Helyfoglalás, érdeklődés a rendezvény idején a helyszínen, vagy előzetesen Martina Holtnál, telefon: 326-8140, e-mail: martina_holt@hotmail.com. Magyar nyelvű érdeklődés esetén: Csányi Anikónál, telefon: 403-3361.

Az IWC idén is megrendezi a már hagyományos jótékonysági bálját, a Tavaszi Gálát, melyre ezúttal március 29-én szintén az Intercontinental Szállóban kerül sor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!