A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meztelen piknik a Hyde Parkban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az ádámkosztümös napozók szerte Nagy-Britanniában be szeretnék mutatni, milyen előnyökkel jár, ha az ember otthon hagyja a ruháit. A British Naturism nevű szervezet becslése szerint Nagy-Britanniában fél millió naturista él, a szervezetükbe pedig 25 000 fő lépett be.

Az eseményeket az ország 180 helyszínére tervezték, amelyből 70 olyan klub, mely magánterülettel rendelkezik. A rendezvények közt van a naturista piknik a Hyde Parkban, amelyet a British Naturism rendez. Mike Berridge, a British Naturism szóvivője elmondta: "Az időjósok kitűnő napot ígérnek. Gondolom, sok naturista kijön majd, és megalapozza barnaságát, az utóbbi hetek időjárása ugyanis ezt nem engedte."

A naturista események egyébként talán az utolsók lesznek, hiszen egy új előterjesztés szerint nemsokára törvény tiltja majd a nemi szervek mindenfajta mutogatását. A kormány szexuális bűncselekményeket akar megelőzni a törvénnyel, és korlátozni a szatírokat és mutogatókat, ám a naturisták attól félnek, sok ártatlan naturista is a törvény áldozatául esik. A naturisták azt szeretnék elérni, hogy a törvény szögezze le, hogy csak a magukat szexuális célzattal mutogatók követnek el bűncselekményt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!