A Mamisuli pszichológusa válaszol

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ha megakadtál a gyermeknevelésben, problémáidra senki nem ad igazán használható választ, és valóban arról szeretnél olvasni, ami igazán érdekel, írj nekünk.

A Mami-suli írásait az olvasók kérdései alapján igyekszünk összeállítani. Leveledre pszichológusunk - négygyermekes anyuka - személyesen válaszol.

A pszichológusnak írt leveledben, kérjük, előre jelezd, hogy hozzájárulsz-e leveled és a válasz megjelentetéséhez, vagy pedig olyan bizalmas kérdésed van, amelyre kizárólag személyes választ vársz. Az olvasói levelekben felvetett problémát és a pszichológus válaszát - a levélíró azonosíthatóságára utaló adatok titkosításával - szerkesztett formában megjelentetjük ezen az oldalon, amennyiben ennek ellenkezőjét a levélíró nem kéri tőlünk.

Amennyiben a fentieket elfogadod, felteheted kérdésedet a mamisuli@origo.hu címen.

Érdemes beleolvasnod Judit eddig megjelent cikkeibe is. Olyan témákat jár körül, mint a reklámok hatása a gyerekekre vagy a gyerek nemének megválaszthatóságáról szóló vita, vagy hogy hogyan válasszunk gyermekünknek nyári tábort, iskolát, óvodát, és hogy jó lesz-e, ha bukás- és házimentes lesz az iskola. Arról is olvashatsz szerzőnk tollából, hogy mit jelent szabadon szülni, hogy milyen hiedelmek övezik még mindig a szülés-születés időszakát, vagy hogy mennyire nehéz a mai szupernő-imázst összehozni az anyasággal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről