Hogyan menjünk férjhez Nyugatra?

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Minden nő egy jól sikerült házasságról álmodik. Mint a mesebeli királylány, várjuk a királyfit a hófehér paripán. De van azért némi különbség a mese és a valóság között. A mesében a királyfi és a gonosz mostoha két különböző személy, míg a valóságban a királyfi olykor gonosz mostohává változik.

Férjhez mentél a szülőhazádban, és sose próbáltad ki, mi az, külföldi pasit választani? Már berendezted az életed, de a fantáziádat izgatja egy másik, egy idegen világ? Még nem mentél férjhez (újra) és tudni akarod a férjfogás trükkjeit és veszélyeit belföldön és külföldön? Egyenlő partnere szeretnél lenni egy férfinak, de az a gyanúd, hogy kiszolgáltatott vagy a kapcsolatodban vagy a házasságodban, és a boldogságot csak a szappanoperákból ismered? Akkor ez a könyv neked szól.

Forrás: [origo]Luxusélet, luxusház, luxusautó. A nők többsége ezt képzeli a Nyugaton kötött házasságok mögé. Ki gondol arra, hogy a Nyugatra férjhez ment asszony az utcán köt ki? Luxusélet helyett menekülés a férjtől egy hideg őszi napon, pénz nélkül, gyerekkel. Aztán karácsony egy állami menedékházban. Ráadásnak a rettegés: a házasságban talán megfertőződött egy gyógyíthatatlan, halálos betegséggel. És a hányattatások vége: szembe kell nézni egy másik rettegett betegséggel is.

Gördülékeny stílusú, riportelemekkel és vallomásokkal jócskán tarkított könyv. Olvasmányos és érdekes, megfontolandó eseteinek tanulságához nem fér kétség. Hiánypótló útmutatás minden lánynak és asszonynak.

A következő oldalakon részleteket olvashatsz Evelyn Lynn könyvéből