A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagy ötletek kis szobákhoz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A szoba mérete 3,12 x 3,3 m

Még a legszűkebb hálószobában is akad kihasználatlan, hasznos hely. Az első változat különösen azoknak való, akik az ágyban heverészve szeretik nézni a televíziót, és akik számára elengedhetetlenül fontos, hogy a rengeteg "kacat" - ruha, cipő, vasalódeszka, porszívó és egyéb tárgyak - eltűnjenek a láthatárról.

Forrás: HomeGarden
A felesleges holmikat az ágy fejrésze mögötti beépített, 150 cm magas, oldalajtós szekrény zárja magába, amely még a valóban nagyméretű tárgyak befogadására is képes

Egyébként ezt az utóbbi feladatot nem is olyan egyszerű megvalósítani egy 10 nm területű szobában. A megoldás kulcsa: néhány örök érvényű szabályt figyelembe venni, például azt, hogy kisméretű szobában a berendezés semmilyen körülmények között nem tűnhet zsúfoltnak. Ezért a jelenlegi hálószobában levő görgős, masszív juharfából készült ágy szélessége mindössze 160 cm.

Forrás: HomeGardenAz enteriőrben kimondottan elegánsan hat a mozgatható tárolószekrény és az üveglapos éjjeli asztalka; a hosszú, hajlékony rudas asztali lámpa kecses könnyedségéről, pedig még levegősebbé teszi a teret. A felesleges holmikat az ágy fejrésze mögötti beépített, 150 cm magas, oldalajtós szekrény zárja magába, amely még a valóban nagyméretű tárgyak befogadására is képes (vasalódeszka, mindenféle dobozok és bőröndök). A szekrényke minden része kihasználható: teteje a polcot helyettesíti, amelyen elsősorban könyveket lehet tartani. A fűtőtest elrejtését is ötletesen oldották meg: a faltól bizonyos távolságra négy széles vászonlapot feszítettek ki, amelyek alumíniumsín segítségével vannak rögzítve, így a radiátor tökéletesen láthatatlanná vált.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!