Futballkommentátor lett egy tízéves kislány

Vágólapra másolva!
Egy tízéves kislány éppen most vált egy brazil rádióadó futballkommentátorává. Gabriela Ferreira akkor kapta meg az állást Sao Paulo legnagyobb rádióadójánál, az Itunál, amikor édesapja felfedezte különleges adottságát.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
A kislánynak nem tetszik Lucio játéka

Gabriela apja szabadidejében futballedzőként tevékenykedik. Amikor a férfi csapata megnyert egy meccset arra a tippre alapozva, amit a meccs befejezése előtt hat perccel a kislánya adott, az édesapa nem tudott másra gondolni, mint hogy kislányának különleges adottsága van. Wanderlei Ribeiro, a társkommentátor elmondta a Jornal da Globo újságnak: - Gabriela kreatív, képes vizualizálni a játékot, és nagyon könnyen elemzi az eseményeket. Úgy látja a futballt, ahogyan kevesen a mai kommentátorok közül.
A kislány elmondta, hogy lenne egy-két tanácsa a brazil válogatott edzője számára is. - Taktikát kell változtatnia. Én a helyében lecserélném Luciót, és Alexet hoznám be helyette.
Gabriela megígérte, hogy új állásával járó munkája nem fog a tanulás rovására menni, a dicsőség nem fog a fejébe szállni, és iskolába is rendesen el fog járni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről