A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Guinness-rekord karácsonyi éneklésből

Vágólapra másolva!
Egy New York-i karácsonyi dalokat éneklő kórus új rekordot szeretne felállítani, mégpedig azzal, hogy előadják a világ leghosszabb karácsonyi énekét, ami több mint tizenöt perc megszakítás nélküli éneklést jelent.
Vágólapra másolva!

A Guinness Rekordok szóvivője elmondta, hogy bár hallottak a kísérletről, az 519 emberből álló kórus még nem vette fel velük a kapcsolatot. Az énekes csoport a Madison Square Garden mellett gyűlt össze, az elmúlt hétvégén és megszakítás nélkül énekelt 16 perc, 17 másodpercen keresztül. Ez az idő egy perccel és 17 másodperccel volt hosszabb az előző rekordéneklésnél, és kettővel több kórustagot számlált az előző rekordot felállító 517 énekesből álló kórusnál.

Ahhoz, hogy az idei kórus a rekordot felállítsa, a Guinness Rekordok irodája azt követeli, hogy az összes kórustag kívülről tudja a dalszövegeket, és hogy több mint 15 percet énekeljenek megszakítás nélkül. A szóvivő elmondta: ahhoz, hogy rekordként könyveljék el a hétvégi próbálkozást, dokumentációra van szükségük, de ezt még nem kapták meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!