Geri Halliwell hidegen szereti

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az ex-Spice Girl felfedte legféltettebb szépségtitkát. Forró zuhany után beállítja a stoppert, és öt percre hideg vízzel telt kádba ül. Állítja, hogy a módszer hatásosabb egy kozmetikai liftingnél, a váltott fürdő tökéletesen tonizálja a bőrét.

A 29 éves szőke énekesnő drasztikus szépségápolási módszere része annak a megújulási folyamatnak, ami Geri élete fontos részét képezi jelenleg. E folyamat talán legsikeresebb epizódja az, hogy sikerült egy jó partit kifognia. A londoni Claridge hotelben töltött éjszaka Bobby Hashemivel, a legnagyobb angol kávékereskedelmi lánc fejével nem maradt rejtve a sajtó előtt. Gerinél ennek köszönhetően csökken a gutaütés veszélye is, ami saját bevallása szerint akkor fenyegette a legjobban, amikor a másik ex-Spice-nak, Victoriának sikerült behálóznia a focista David Beckhamet.

A megújulás harmadik része, hogy a jógázás mellett a kereszténység tanaival foglalkozik. Részt vesz egy Alpha nevű kurzuson is, ami a szkepticizmus, ateizmus és további izmusok tanulmányozására ad módot. "Mindig nyitott voltam olyan kérdések kapcsán, mint vallás és hit, és érdekelnek a különböző vallási irányzatok" - vallotta a sztár.

Ajánlat:
Geri Halliwell
Spice Girls

Korábban:
Geri az Úristenhez fordult
Posh és Becks tizenötperces hírneve
Geri melegen búcsúztatta a Spice Girlst
Geri Halliwell megtarthatja koncertjét a brit alakulatoknak

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről