Edward herceg cége filmet forgatna Károly hercegről

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Károly herceg és Edward herceg újra összetűzésbe kerültek, az 53 éves brit trónörökös öccse ugyanis filmet akar forgatni Károly herceg szerelmi életéről. A tervek szerint a film Károly és az öt évvel ezelőtt elhunyt Diana hercegnő házasságának végnapjait, valamint a Camilla Parker Bowleshoz fűződő viszonyát dolgozná fel - adta hírül a Daily Mail.

Az újság információi szerint Edward herceg, a veszteségesen működő Ardent Productions produkciós cég vezetője karácsony előtt jelentette be szándékát fivérének, aki nagyon felháborodott a terv hallatán. A cég szóvivője azonban azt nyilatkozta a napilapnak, hogy nem terveztek filmet forgatni Károly herceg magánéletéről.

Edward herceg cége már nem először sérti meg a királyi család magánélethez való jogait. Vilmos herceg, aki tavaly szeptemberben kezdte meg egyetemi tanulmányait Skóciában, észrevette, hogy kamerákkal figyelik minden lépését a magánéletét védő egyezség ellenére. A botrány akkor éleződött ki, amikor kiderült, hogy a herceg nagybátyjának cége készíti a felvételeket a herceg hétköznapjairól.

Vilmos egyébként kiáll magáért, ha szükséges. A minap egy vadászaton útjába került egy fotóriporter, és a herceg nem válogatta meg a szavait vele szemben. Sőt: olyan közel lovagolt hozzá, hogy a fotós beleesett egy árokba, és még a kameráját is elhajította.
A herceg szóvivője csak annyit mondott: a vadászat veszélyes sportág, könnyen megsérülhet, aki túl közel áll a lovasokhoz.

Ajánlat:

Károly herceg oldala


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről