Beletolattak Jennifer Anistonba

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston a hollywoodi Sunset Boulevard mellett a Fuller Avenue-n hajtott észak fele, amikor egy Jetta kihátrált egy kocsibeállóból és oldalba kapta a színésznő Jaguárját. A rendőrség jelentése szerint nem történt nagyobb baj, Mrs. Pitt kisebb sérülésekről panaszkodott.

A kiérkező mentősök segítségét nem fogadta el, ragaszkodott ahhoz, hogy saját orvosa lássa el, ezért a helyszínelés után saját kocsiján eltávozott. Sem a sztár Jaguárja, sem a balesetet okozó személy, - akinek kilétét nem fedték fel - autója nem károsult. A Los Angeles-i rendőrség szerint nem emelnek vádat a gondatlan autós ellen.

Aniston szóvivője, Steven Huvane szerint az incidens nem lesz kihatással a Jóbarátok forgatására, a filmezést megszakítás nélkül folytatják tovább. A Jóbarátok színészi stábja a népszerű sorozat nyolcadik szezonja zárófejezeteinek forgatására gyűlt össze, miután Jennifer visszatért a Sundance Filmfesztiválról, ahol legújabb filmjét, a The Good Girl című Miguel Arteta-produkciót népszerűsítette.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről