A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Lágymányosi-híd budai hídfőjénél volt található, népszerű, szabadtéri részeggyárként üzemelt. Egymáshoz közel, mindentől távol. A területet eladták, de a cikk kegyeleti okokból megmaradt. Ezt írtuk róla tavaly:
Vágólapra másolva!

"Késő éjszakai órákban térképeztük fel a jó hírű helyet, érthető kíváncsisággal és némi szomjjal. Óbudáról indulva az ember számára lassan körvonalazódik, hogy mit is takar az Isten háta kifejezés, mindenesetre a környék bujkálásra kiváló. A hely taxi vagy bringa nélkül nehezen elérhető, mindazonáltal igen kellemes benyomást nyújt az odatévedőknek - akik nyilván nem véletlenül keverednek oly messzire, távol minden technikai civilizációtól. A modern és kicsiny fiákerek, biciklis riksák által is frekventált hely a lerakott kerékpárok felettébb magas számából kiindulva nyilvánvalóan a Tour de Hongrie egyik állomáshelye.

A fürge, ám ritkán járó személyszállítók a szomszédos birodalomból, a Zöld Pardonból hozzák ide a pityókás klienseket, de komoly mázli kell ahhoz, hogy a fogyasztó megcsípjen egy riksát éjfél után. Két szinten terül el a szabadtéri szórakozóhely, az alsó placc bárpultjának északi szélénél viszonylag gyors a kiszolgálás. Koncertek, Dj-k és MC-k szórakoztatják a fiatalokat és az árak (sör: 350) sem borzasztóak."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!