A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pesti Est Café

Vágólapra másolva!
A felkapott Liszt Ferenc téren található, ezáltal a Nyolcak tagja. Nagy, piros napernyő alatt bújik meg a bejárat, amúgy a kék szín a jellemző.
Vágólapra másolva!

A nem csak kávézónak vagy sörözőnek, hanem szórakozóhelynek is alkalmas egységhez egy pincerész is tartozik, itt bulikat rendeznek nagy gyakorisággal. Ősszel-télen is nagy élet van a lokálban, heti három táncos-zenés mulatságot rendeznek a föld alatt, a vakondok legnagyobb örömére. Nyáron - érthetően - a kiülős terasz a népszerűbb, itt éjfélig lehet ücsörögni egy korsóba kapaszkodván, amúgy éjjel kettőkor szólítják fel távozásra az elázott vendégeket. A zenés rendezvényeknek 77 különböző koktél ad speciális zamatot, de csapolt sört is szürcsölhetünk itt: a Stella 440-et kóstál, de akad barna sör is, azért 600 forintot kell lepengetni.

A presszókávé éppúgy 250, mint a közeli helyeken (nyilván szaglászó, álruhás kémekkel nyomoztak a konkurencia árai után), az üdítő decije pedig 120 forintba kerül - de ha már egy efféle zenés helyre téved a szórakozni vágyó, nyilván nem kólát fog szürcsölni szívószállal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!