A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

VV Hajni: Solyával nem megy

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: ==
Forrás: ==

Mit csinálsz épp?
A barátommal nyaralunk Siófokon, immár lassan két hónapja. Mindenfelé eljárunk, jól esik a kikapcsolódás. Niki és Oki is lejárnak néha ide. Legutóbb Oki persze berúgott, szokása szerint. Egy éjszakai helyen kicsit szétverte a kongát, beszakadt egy kissé.

Néha fel-feltűnnek VV2-es játékosok a siófoki Beach-en. Velük jóban vagy?
Találkoztam már a ValóVilág 2 szereplőivel, de nem vagyunk kapcsolatban.

Külföldi út lesz az idén?
Szeptemberben megyünk majd Horvátországba a barátommal meg a többiekkel. Porecs a cél. De addig Balaton, ami nem új terep nekem. Régi nyarakon, mikor még kicsi voltam, szüleim Almádiban bérletek egy lakást, így sok időt töltöttem ott. Persze akkoriban még nem voltak ilyen árak.

Valami munka kinéz, vagy marad a láblógatás?
Munka csakis szeptembertől jöhet szóba. Tervek vannak, de minden csak akkor biztos, ha már ott vagyok. A csatornától nem kaptam ajánlatot.

Úgy tudjuk, hogy te énekelted fel Leslie-vel a Survivor címdalát.
Ez így nem pontos. A Survivor-nak minden országban ugyanaz a zenéje, csak mások adják elő. A dal, amit mi készítettünk, nem lesz hivatalosan a műsor része.

Mi van a menedzserrel? Olvastam, hogy botrányos körülmények közepette szakítottatok.
Felvettünk jó pár dalt, majd ő eltűnt. Megszakadt a kapcsolatunk, már két hónapja nem beszéltünk. Ha keresetem, soha nem hívott vissza. Nem tudom, mi van vele, de nem is érdekel. Kicsit bosszantó, de nincs mit csinálni, az élet megy tovább. Egy pörgősebb nóta volt, az bejött nekem is, de igazából nekem zeneileg nem is nagyon tetszett, amit készítettünk. Tűnődtem is magamban, hogy miért csinálom, ha nem tetszik? Leslie ellenben szeretné folytatni, ő dolgozna tovább a lemezen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!